2018. február 19., hétfő

Moruga Scorpoin Red chilikrém - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Kézműves, kistermelői Moruga Scorpion red paprikából készült tömény, natur chilikrém. Egyenlőre a legerősebb chili paprikánk és a legerősebb chilikrémünk. A skála szerint kb. 1, 4-1, 8 Millio SHU a nyers paprikának a scoville erőssége.
Nem véletlen adtuk neki a "Morgó Skorpió" nevet, kóstolás után csak morogni tud az ember, miközben az egész nyelőrendszerét skorpiók mardossák : )
Már maga a növény és a termés is különleges, az íze pedig kitűnő! Húslevest nem fogyasztunk nélküle!
Nem csepegtetős, kanalazós. Sűrűsége, töménysége, krém állaga lehetővé teszi hígítását, mely a csípősségét nem befolyásolja. Továbbá tetszés szerint ízesíthető, egyedi chiliszósz készítésére abszolút alkalmas, mivel semmiféle adalékot és ízesítést nem tartalmaz! Só és ecet mentes!
Fűszerezésre ajánljuk, de megkóstoltathatod olyan barátoddal, aki fennhangon hirdeti, hogy Ő bizony bírja az erőset! ... de csak módjával, a kapszaicin, akár a medve nem játék.... (tej, vagy pálinka legyen kikészítve)
Tökéletes ajándék akár barátnak, akár ellenségnek ; )
Egy üvegbe 41 ml. skorpió marását zártuk be.
Nyers fogysztása csak saját felelősségre! Ez nem "Pista"! Fűszerezésre, vagy saját szósz készítésére használható!
Adalék és vegyszermentes, nátrium benzoáttal tartósítva! Felbontás után tiszta evőeszközzel adagolva, és hűtőben tartva sokáig eláll!
Amennyiben több chilis terméket vásárolsz tőlem, a szállítási költség a vásárolt termékek súlyától függ. A súlyt az összes vásárolt termékre számolom, és így a csomagdíj a csomag méretének megfelelően lesz kiszámolva.
Amennyiben 10 db-nál többre lenne szükséged, keress az elérhetőségeken! Van több is, de ide csak ennyit töltök fel.
10. 000. -Ft felett ingyenes szállítást vállalok csak a chilis termékek esetén!
Áfá-s számla igényt kérem előre jelezni!

Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2018-03-12 08:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése