2015. november 28., szombat

MESÉS DRÁGAKÖVEK! - MACSKASZEM MOONSTONE - IF! - Jelenlegi ára: 39 800 Ft


Kedves Idelátogató! Kérdezzen bátran tőlem, igyekszem mindenben segíteni. ALKUDJON! - MENNYIT ÉR MEG ÖNNEK?? A gyönyörű drágakövek nagy odafigyeléssel lettek kiválasztva a világ különböző egzotikus tájairól, igen tiszta minőségűek, különlegesen szépek és némelyek rendkívül ritkák! Fenségesen ragyognak, valósággal izzanak, és pompás csillanásokkal verik vissza a fényt! Összértékük jóval meghaladja az itt feltüntetett árat - ékszerboltban ha egyben lehetne kapni, legalább a háromszorosa volna, egyenként pedig jelenleg némely darab minimum a négy-ötszörösébe kerül! Ez a csodálatos kollekció egy életre el fogja kápráztatni tulajdonosát, és a beavatottakat - csakúgy, mint engem . . .
TISZTELT ÉKSZERBARÁTOK, GYŰJTŐK! KÉREM TEKINTSÉK MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS!
FIGYELEM! NEM ÜVEG, NEM CIRKÓNIA ÉS NEM IS LABORATÓRIUMBAN KREÁLT SZINTETIKUS KÖVEK, MESTERSÉGESEN NEM H! EVÍTETTEK, NEM FELTÖLTÖTTEK, NEM BESUGÁRZOTTAK, NEM TENYÉSZTETTEK, NEM SZÍNES KAVICSOK, HANEM VALÓBAN TERMÉSZETES, BÁNYÁSZOTT DRÁGAKÖVEK!
Jelen aukció tárgyát képezi ez a magángyűjteményben lévő lebilincslő macskaszem-holdkő Indiából. Bármilyen ékszerbe is kiválóan alkalmas !
A holdkő kémiai összetétele: K (Al Si3 O8). Ásványtanilag:  kálium-alumínium-szilikát. Elnevezése a varázslatos fényjátékára utal, mely a Hold sejtelmes ragyogásához hasonlítható. Ásványtani nevén adulárnak hívják, ezt a nevet a svájci Adula hegyről kapta. A földpátok csoportjába tartozó elegykristály. Káliumföldpátot és nátriumföldpátot tartalmaz, melyek a lassú lehűlés következtében lemezes, lamellás szerkezetűvé alakultak. Ezeken az ikerlemezeken a beeső fénysugarak megtörnek, szétszóródnak, ez hozza létre az egyedi vizuális hatást, melyet adulár-effektusnak hívnak. Azt, hogy ez! a sejtelmes derengés kékes vagy ezüstfehér fényudvart k�! �pez, a perlitlemezek mennyisége és vastagsága határozza meg. A coloradói Ragged Mountain köveken a kékes és fehéres fényjáték egyaránt megfigyelhető, mivel szerkezetükben a finomabb és durvább lemezek rétegenként váltakoznak. A klasszikus holdkő Sri Lankáról származik, szinte teljesen áttetsző és halványkék fényben dereng. Az indiai köveket inkább a homályos, fehéres fényjáték és a bézs, barnás és narancsos háttér jellemzi. Lelőhelyek: Ausztrália, Brazília, Burma, Ceylon, India, Madagaszkár, Tanzánia.
MÉRET (size) - 12 mm
SÚLY (weight) - 7, 65 carats
FORMA (shape) - round (kör) caboshon
KEZELÉS (treatment) - 100 % KEZELETLEN, TERMÉSZETES !
TISZTASÁG (clarity) - IF - TÖKÉLETESEN ZÁRVÁNYMENTES, VÍZTISZTA !
SZÁRMAZÁS (origin) - India
Fizetés személyesen vagy bankszámlára, és én a legnagyobb biztonságban szállítom a terméket!
A LEGSZEBB ÉS LEG! JOBB MINŐSÉGŰ DRÁGAKÖVEK NÁLUNK ! FÉLRE A SZNOBIZMUSSAL : ) HISZ NEMCSAK AZ A PÁR DARAB FELSŐ KATEGÓRIÁS DRÁGAKŐ LÉTEZIK - VAN A VILÁGON MÉG RENGETEG ÉKKŐ SOKKAL ELÉRHETŐBB ÁRON, AMELY RÁADÁSUL GYÖNYÖRŰSÉGES IS, HA NEM SZEBB MINT AZOK ! Ilyen például az arany színben pompázó Oregon sunstone, amely az USA-ban található Oregon városa környékén, vagy a tengerzöld Vesuvianite, mely nemcsak a Vezúvnál lelhető fel, és a káprázatos ezüstös Silverite, amely hófehér ködbe burkolódzik. És kit érint, hogy nem maximális keménységűek? hiszen már a 7-esek, 8-asok is simán karcolják az üveget! Az élettartalmuk is bőven elég hosszú, azonkívül a szépségük miatt szeretjük őket - bár csakis a valódi, kezeletleneket. Ez az igazi szakértők, és gyűjtők véleménye.  


Jelenlegi ára: 39 800 Ft
Az aukció vége: 2015-12-18 14:20 . MESÉS DRÁGAKÖVEK! - MACSKASZEM MOONSTONE - IF! - Jelenlegi ára: 39 800 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése