2016. május 31., kedd

Oral B SB 417 A elektromos fogkefe pótfej - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


ORAL-B kompatibilis Fogkefe Fej SB417 -A
Oral B elektromos fogkefével kompatibilis fogkefe fej
Kiváló minőség
Puha sörtéjű kefe fej
Típus : SB417 -A
Csomag tartalma: 4 db fogkefe fej
Az alábbi típusokhoz használható:
Oral-B ProfessionalCare; Oral-B Vitality; Oral-B Pro Health; Oral-B AdvencedPower; Oral-B Triumph
Minden meghirdetett termék készleten van, azonnal átvehető, vagy postázható.
A fogkefe fej rendszeres időközönkénti cseréje hozzájárul az egyenletesen magas szintű szájhigiénia fenntartásához. Klinikai kutatások azt mutatják, hogy egy új fogkefével akár 30%-kal több lepedék távolítható el, mint egy három hónapnál régebbivel.  Az elektromos fogkefe fej az alapos tisztítás mellett több fogkövet távolít el.
A kézi fogkefével percenként kb. 300 mozdulat megtételére vagyunk képesek, míg egy elektromos fogkefe 3000-8000 mozdulatot tesz percenk�! �nt.
Érezhető a különbség a lepedékeltávolításban rendszeres csere esetén, ennek köszönhetően hatékonyabban csökkentik az ínyproblémákat.
Elősegíti a magas szintű szájhigiénia fenntartását.
A kicsi fej a nehezen hozzáférhető helyekre is elér, könnyebb befér a hátsó fogakhoz és minden oldalról elősegíti az alaposabb tisztítást.
Professzionális, alapos tisztítás érzetét nyújtja.
Jó döntés lehet az elektromos fogkefe idősebbek, artritiszesek, fogszabályzót viselők esetén, akik kevéssé hatékony mozdulatokkal tudják végezni fogazatuk tisztítását.
Kutatás bizonyítja, hogy az elektromos fogkefék csökkentik a fogkő lerakódást, és megelőzik az ínybetegségeket valamint az irritációt, miközben biztonságot nyújtanak a száj lágy szöveteinek is.
Hasznos tanácsok az elektromos fogkefe használattal kapcsolatban:
Amíg a hagyományos kézi fogkeféket a ! fogakon előre-hátra kell mozgatni, az elektromos fogkefék ! Ön helyett végzik el a tisztítást. Ez azt jelenti, hogy Önnek mindössze végig kell vezetnie a fogkefét a fogak felületén. A legtöbben, ha már elsajátították a technikát, ezt a fogmosási módot könnyebbnek találják. Ezen kívül az ízületi gyulladásban vagy hasonló betegségben szenvedők is kevésbé fájdalmasnak tarthatják az elektromos fogkefe használatát. Az elektromos fogkefék segítenek a gyermekek hatékonyabb fogmosásában is. Ennek ellenére, mielőtt gyermekének megengedi az elektromos fogkefe használatát, mindenképpen ellenőrizze a kor szerinti megjelölést. Az alkalmazott technológiák tekintetében és funkcióiban is sokoldalú elektromos fogkefék egyes típusai képesek még a fogmosási szokások javítására is. A legtöbb típus olyan kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint a fogkefefej- vagy fogkefetartó, fürdőszobapultra helyezhető tárolóegység, és utazó töltő.
Rövid leírás
A fogorvosok úgy tartják, bizonyos időközönként (kb. havonta) érdemes lecserélni fogkefénket, illetve elektromos változatuk esetén annak fejet. Ennek azonban költségei vannak, így mindig jól jön, ha módunk van kiváló áron hozzájutni az utánpótláshoz. Mostani ajánlat kifejezetten Önnek szól, ha Oral B vagy Braun fogkefével rendelkezik, hogy fogápolása a továbbiakban is hatékony és eredményes lehessen!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2016-06-21 12:46 . Oral B SB 417 A elektromos fogkefe pótfej - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése