2016. augusztus 27., szombat

GYÖNYÖRŰ PARLAMENTES EMLÉKÉREM 1994 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ EDDIGI VÁSÁRLSOKAT, CSERÉKET ÉS AKIKTŐL ÉN VÁSÁROLHATTAM! MINDENKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÉVET ÉS GYŰJTÉST KÍVÁNOK!
Az aukcióimban szereplő érmék, mind a saját gyűjteményem részét képezik. Melyet 15 évnyi gyűjtést követően,  részben felszámolok.  
A terméket Személyesen átveheti:
Minden kedden (13. 50-15. 30) a Magyar Érmegyűjtő Egyesületének összejövetelének helyszinén. Kizárólag ott! Más időpont és helyszín nem megoldható!  
Kérem tárgynap előtt 1 nappal fixáljuk az időpontokat EMAILBEN!
Amennyiben személyesen nem alkalmas önnek, a vásárolt terméket el tudom juttatni Önhöz postai úton is. Ebben az esetben előre utalást követően tudok postázni. Posta költség (ajánlott, elsőbbségi) FIXEN  450 Ft. Amennyiben igényel egyéb biztosítást, vagy különleges postázási módot (pl. futár szolgálat) a posta költség ezzel arányosan nőhet.   A posta hibájából elveszet/megrongált küldeményért felelősséget nem áll módómban válallni.  
KÉREM MAXIMUM 5 MUNKANAPON BELÜL RENDEZZÜK AZ ADÁSVÉTELT!  
Amennyiben nem jelentkezik a 11. Napon értékelést adok! vagy ilyet vagy olyat.  
AKINEK EZEN FELTÉTELEK NEM FELELNEK MEG AZ NE LICITÁLJON!  
LICITET NEM TÖRLÖK! HA NEM TISZTA VALAMI KÉRDEZZEN! AMENNYIBEN MÉGIS TÖRLÖK ÚGY AZZAL EGYÜTT AUTOMATIKUSAN KI TILTOM A FELHASZNÁLÓT A JÖVŐBENI AUKCIÓIMTÓL!
Köszönöm hogy megtisztelt a figyelmével és végig olvasta a fentebb található szöveget. Árveréseimnél törekszem a mindkettőnk számára gyors és korrekt lebonyolításra. Fontos számomra hogy a cserepartnereim boldogok és elégedettek legyenek és örüljenek az új darabjaiknak! Remélem hogy a jövőben megtisztel a bizalmával és sikeres cserét kötünk!
Amennyiben a megvásárolt termék mégsem nyerné el a tetszését, sértetlenül, k� �ldje vissza kézhezvételtől számítva ma! ximum 3 munkanapon belül és visszautalom az árát.    Azzal hogy licitál elfogadja és tudomásúl veszi a feltételeimet, így utólagos reklamációt nem fogadok el.  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-08-14 18:18 . GYÖNYÖRŰ PARLAMENTES EMLÉKÉREM 1994 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése