2016. szeptember 25., vasárnap

GoPro Hero4 Silver Surf Edition Sportkamera - Jelenlegi ára: 89 999 Ft

A híres Gopro Hero4 Silver Surf edition kamera legújabb Gopro verziója eladó a képen látható összes gyári (monopodtól balra) és utángyártott (monopod és tőle jobbra) kiegészítőjével. Kb 10-15 alkalommal volt használva. A gyári vízállo tok hátlapján van pár hajszálkarc, de ez a működést és a kijelző láthatóságát ne mbefolyásolja. A másik két hátlap ki se lett bontva, ahogy a legtöbb kiegészítő se lett használva.
Gyári garancia már nincs rajta. 2015. 06 hóban lett vásárolva. Minen funkciója tökéletesen működik, vásárlás előtt lehetőséget biztosítok, hogy alaposan ki lehessen próbálni.
Adott esetben MPL postán vagy dpd futárral tudom küldeni bombabiztosan csomagolva.  
Máshol is hírdetem, így érdemes érdeklődni a licitálás előtt.
Információk az adás-vétellel kapcsolatban:
- Minden termék személyesen átvehető Pécsen bel- vagy kertvárosban egy előre egyeztetett he lyszínen/időpontban (a tételért a vevőnek kell jönnie, csak kivételes esetben viszem házhoz)...
- Posta: van, a vevő terhére, előre utalás után. Utánvét nincs...
- Sima levélként nem küldöm, ahogy FoxPost és Webox se játszik. Ha ez gond, akkor ne licitáljon !
- Postai szállítás: heti 2-3 alkalommal jutok el a postára. Dolgozom, ez van. Mindez azt jelenti, hogy az összeg beérkezését követően 2-3 napon belül tudom elindítani a pakkot. Van hogy aznap, van, hogy 2 nap múlva. Ha sürgős a dolog, megoldható, de egyeztessünk még a licitlás előtt !
 - DPD-s szállítás. Ez csak akkor jöhet szóba, ha olyan címet kapok, ahol 8-18 óra között valaki mindig tartózkodik, hogy át tudja venni a pakkot. Ha ez nem megoldható, akkor marad a jó öreg Posta.
- Postaköltség: pontos postaköltséget csak a termék csomagolása után tudom megadni. A "szállítási mód" mezőbe írt összeg táj� �koztató jellegű, így kis mértékben - ! de eltérhet a végleges összegtől.
- Kapcsolatfelvétel: A vevőt kérem, hogy 5 napon belül lehetőleg vegye fel velem a kapcsolatot az aukció sikeres leárása érdekében és 10 napon belül rendezzük az anyagiakat. Ha ez nem történik meg, vagy nem kapok választ a leveleimre, kénytelen vagyok ennek megfelelően értékelni...

Jelenlegi ára: 89 999 Ft
Az aukció vége: 2016-10-10 20:15 . GoPro Hero4 Silver Surf Edition Sportkamera - Jelenlegi ára: 89 999 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése