2016. december 25., vasárnap

Horvátország BoutiqueHotel Apoksiomen***Opatija 4n - Jelenlegi ára: 84 500 Ft


 
 
BUTIQUE Hotel Apoksiomen****51550 Mali Lošinj Horvátország
Ízletes reggeli
Kiváló kiszolgálás
Nagyszerű elhelyezkedés
 
A Hotel Apoksiomen szállása Mali Losinj városközpontjában található. Legtöbb szobájából csodálatos kilátás nyílik Mali Losinj festői lagúnájára.
Ez az elegáns hotel többek között széffel, mosókellékekkel és poggyászmegőrzővel várja az érkezőket. Mivel a strand pár perces sétával elérhető, ez a szálláshely kitűnő választás azok számára, akik vízparti kikapcsolódásra vágynak.  
A hotel szolgáltatásai és felszereltségei közé tartoznak többek között a következők: valutaváltás, szobaszerviz korlátozott időben és expressz ki- és bejelentkezés. A segítőkész és udvarias személyzet éjjel-nappal rendelkezésre áll.  
Ez a hotel fényűző, többek között telefonnal, kábel- és szatelitcsatornákkal és minibárral rendelkező szobákat kínál. Mindegyik szobában megtalálhatók a következők: rádió, fürdőkád és privát fürdőszoba.  
A hotel kellemes lounge bárjában elfogyasztott frissítő ital után a vendégek kipróbálhatják a szálláshely éttermét. A reggelizőhelyiségben az itt megszállók büfés reggelivel kezdhetik a napot minden reggel.  
A hotel a környék közkedvelt látnivalói közelében található; a(z) DSC Diver Sport Centers Mali Losinj pedig 20 perces sétával elérhető. A többnyelvű személyzet készséggel oszt meg a vendégekkel hasznos helyi tudnivalókat, illetve a kirándulások és túrák megszervezésében is asszisztál.
Ez Mali Lošinj egyik legkedveltebb része - vendégek elfogulatlan értékelései alapján.
 
Az utalvány tartalma :
4 nap / 3 éjszaka  2 személy részére 
bőséges svédasztalos reggeli 
nordic walking bot
W-LAN
Az utalvány 1 évig érvényes, a szállodával előre egyeztetett időpontban, kivéve 31. 12. - 02. 01
július-augusztusra tervezett utazáshoz leghamarabb 3 héttel előtte lehet foglalni
3 éves kor alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat kiságy használata esetén
3 és 12 év közötti gyermek után a szoba éjszakánkénti és személyenkénti árának 50 %-a kerül felszámításra pótágy használata esetén .
Az összes idősebb gyermek vagy felnőtt után a szoba éjszakánkénti és személyenkénti árának 60 %-a kerül felszámításra pótágy használata esetén .
A szobákban legfeljebb 1 pótágy vagy kiságy helyezhető el.
Nyilvános parkolás lehetséges a közelben (előzetes foglalás nem lehetséges), 10 EUR per nap áron.
Kérésre a foglalást intézem.
Az utazási csomag reális értéke 480 Euró !
 
Felszereltség: Klíma, Műholdas TV, Internet, Mini bar, Szobaszéf, Telefon
Fürdőszoba: Zuhanyzó, Kád, Törölközők
Szolgáltatások
Lift, 24 órás recepciószolgálat, Vegytisztítás, Gyermekfelügyelet/-megőrzés, Valutaváltás, Többnyelvű személyzet, Széf, Tárgyalók, Mosodai szolgáltatás, Fénymásoló, Poggyásztárolás, Expressz bejelentkezés/kijelentkezés, Cipőfényesítés, Önkiszolgáló mosoda
 
Mali Losinj strandok tekintetében igen széles kínálattal rendelkezik. Akár északra induljunk vagy nyugatra a kemping felé, számos kis öblöt és strandolásra alkalmas helyet találunk. Most csak a legfontosabb tengerpartokat mutatjuk be.
A Cikat strand a nevével azonos öböl mélyén fekszik az autós kemping előtt. Könnyen meg fogjuk találni, mindig a kemping felé kell tartanunk. Egy fenyőerdő veszi körbe az egész öblöt, így el tudunk menekülni a nagy forróság elől. A part végig egy lassan mélyülő és homokos partvonal. Sok kisgyerekes család fürdik itt. Nagyon sok homokvár is van a parton. Számos sportolási lehetőség van itt, például kis csónakot, kajakot tudunk bérelni. Van egy búváriskola is ahol megtanulhatjuk a merülés rejtélyeit, illetve búvárfelszerelést bérelhetünk.
A Veli Zal nyerte el első losinji strandként a Kék Zászló minősítést. Helyileg a Cikat és a Borik strandok között helyezkedik el a Cikat öböl utáni öbölben. Ez egy lényegesen kisebb strand mint a Cikat. A part nagyon szép, apró kavicsos és tiszta. Ide is nyugodtan jöjjünk kisgyerekkel. Napernyőt és ágyat lehet bérelni, van egy étterem a strand felett és számos sportolási lehetőség. Itt teniszpályák is vannak.
Borik strand a Veli Zal-on is túl található kint a tengeren. Lassan mélyülő apró kavicsos part található itt, mely átvált homokossá. Körülbelül 1 kilométerre van a városközponttól. A sziklás részen napozni lehet, míg a homokos-kavicsos partot elsősorban kisgyerekeseknek ajánljuk. A strand nyugati tájolású, így innen hosszasan végignézhetjük a naplementéket. A strandon napágyat, ernyőt, hajót, biciklit lehet bérelni, van röplabda pálya, játszótér és tusoló is.
A Bojcic Losinj keleti oldalán fekszik átellenben Mali Losinjjal. A város amúgy csupán 500 méter innen. Ez egy sziklás strand, melyet sűrű fenyőerdő vesz körül. A strandon több étterem és zuhanyzási lehetőség van.
 
A vendégek ezért szeretik...
Nagyszerű elhelyezkedés: a nemrég itt megszállt vendégek kiválónak találták (9, 3)
Remek konyha: A szállás ételeit sokan ajánlják
Remek reggeli: vendégek 8. 6 pontszámot adtak rá
Mali Losinj Horvátország egyik legvonzóbb úticélja. Pontosan az Isztria-Dalmácia közötti tengeri útvonal mentén fekszik, Olaszországgal szemben. Számos nyugat-európai jacht itt köt ki adriai túrája során. Kedvező adottságai miatt, Mali Losinj nyaralási paradicsommá nőtte ki magát. A város kedves mediterrán hangulata, a sok látnivaló és strand miatt, sok honfitársunk tölti itt a szabadságát. Kedvező éghajlata miatt nemcsak nyáron, de tavasszal és ősszel is kedvelt úticél.
 
 
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy kézpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 84 500 Ft
Az aukció vége: 2017-01-15 01:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése