2017. február 21., kedd

Portugalia-Algarve/ Faro 1 hét repülő + Apartman 89900! Ft - Jelenlegi ára: 89 990 Ft

Portugália 8Nap/ 7 Éj repülővel Bécsből  minimum 2 csillagosnak megfelelő apartmanban ellátás nélkül, igazán hihetetlen bomba áron, CSAK 89990 ft! / fő. Ez az ár 2 felnőtt egy szobában/ apartmanban történő együttes foglalása esetén érvényes! Utazás időpontja 2017. 03. 15-22 között.  Más időpontra kérem keress meg, akkor tudok aktuális, pontos árat mondani. Kérésre más  kívánt időpontra is lehetséges a foglalás .
Az ár igazán elképesztő, ennyiért kihagyhatatlan! Nincs rejtett költség, a megadott ár mindent tartalmaz az alábbiak szerint:  
Repülőjegy Bécs- Faro - Bécs útvonalon
Szállás 8 nap 7 éjszaka minimum 2 csillagos apartmanban .
Poggyász 23 kilóig.
Felszerelt konyhával!
Amit nem tartalmaz ez az ár:  
Utazás a repülőtérre- ez egyénileg történik,  
Transzfer a repülőtértől a szállásig- egyénileg történik.
Baleset, -poggyász, -betegségbiztosítás- egyénileg köthető.
Szabad helyek fügvényében, máshol is hirdetem  az utat. Ezért kérem, hogy leütés előtt érdeklődj írásban, hamar válaszolok. Fizetést követően legkésőbb 48 órán belül emailben a repülőjegyet és a szállásfoglalást is átküldöm a  Vásárlónak.
 
Csak akkor licitálj, ha elfogadod és betartod a  szállítási és fizetési feltételeket( 5 naptári napon belüli fizetési határidő, csak ajánlottan postázok)  1000 ft vásárlási összérték alatt csak személyes átvételt biztosítok. gyűjtögethetsz 2 hétig, majd egy postaköltséggel postázom- a fizetési határidő betartása mellett.... kérdezz , gyorsan válaszolok írásban. Licitet nem törlök.  


Jelenlegi ára: 89 990 Ft
Az aukció vége: 2017-03-14 12:59 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése