2017. március 28., kedd

Az angol beteg / Vérfarkas: A szörny köztünk van - Angol Blu-ray - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

 
Az angol beteg - 1000 Ft
Vérfarkas: A szörny köztünk van- 1000 Ft
Külön-külön is megvásárolhatóak. Megrendelés után (vagy előtte) emailben vagy itt üzenetben lehet jelezni, mely filmet szeretné megvásárolni.
A fotók a termékről készültek. Azonnal átvehető bármelyik Négyes metró megállóban.
Sok filmet hirdetek most.
Ha postai úton kéri a terméket, akkor sokat spórolhat a postaköltségen, mivel több termék rendelése esetén egyben postázok. A vatera valamennyi rendeléshezkülön-külön felszámolja a postaköltséget, de ezt nem kell figyelembe venni, mivel egy csomagban fogom postázni a filmeket, így a postköltség jóval kedvezőbb lesz.
Most akciós postaköltséggel!
_______________________________
    
Az angol beteg:
Új, eredeti Blu-ray, magyar vonatkozás nélkül.  
Hang: angol, francia 
Felirat: angol, francia 
Region B, tehát hazai lejátszókhoz is passzol.  
Tartalom:  Hana, az ápolónő súlyosan sebesült férfit helyez el egy toscanai romos kolostorban a második világháború vége felé. Hana azt hiszi, átok ül rajta. A háborúban elszenvedett traumatikus élmények hatására retteg attól, hogy akit megszeret, az halálra van ítélve. A beteg nem emlékszik semmire. Személyazonosságának egyetlen kulcsa egy személyes levelekkel, térképekkel és fotókkal telerakott könyv, amit nála találtak. Hana olvasni kezdi betegének a könyvet és a szinte felismerhetetlenségig összeégett férfi emlékezni kezd. Alig telik el néhány pillanat, s Gróf Almásy Lászlóként látjuk viszont. A híres magyar nyelvész és kutató tagja volt egy háború előtti expedíciónak, mely addig föltérképezetlen sivatagokat járt be. Az expedícióhoz egy nemrég házasodott angol arisztokrata pár is csatlakozik. Katherine, az ifjú feleség tudós és festő, a félelmet nem ismeri. A zárkózott Almásyra nagy hatást gyakorol az asszony. Az érzés kölcsönös, s bár mindketten megpróbálnak gátat vetni vonzalmuknak, tehetetlenek a szerelem erejével szemben. Amikor egy váratlan baleset elszakítja kettejüket az expedíció többi tagjától, szenvedélyes viszonyba kezdenek, mely katasztrofális következményekkel jár mind rájuk, mind környezetükre nézve.
_________________________
Vérfarkas: A szörny köztünk van:  
Eredeti Blu-ray, újszerű, karcmentes állapotban.
Magyar vonatkozás nincs!
 
Hang: angol, spanyol
Felirat: angol, spanyol, francia
Region B, tehát hazai lejátszókhoz is passzol.  
Tartalom:  
Mikor egy kis falu lakóit éjszakánként egy titokzatos lény kezdi el terrorizálni, Daniel, a helyi fiú csatlakozik ahhoz a tapasztalt vérfarkas-vadászokból álló csapathoz, amely a kreatúra nyomába ered. De ahogy a falu lakói egymásután esnek áldozatul a támadásnak és változnak át vérengző fenevadakká, Daniel gyanítani kezdi, hogy ellenfele közelebb áll hozzá, mint gondolta volna.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-17 23:25 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése