2017. szeptember 24., vasárnap

Safako SmartWatch 009 okosóra - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Itt az új Safako SmartWatch 009 a megfizethető áron kiváló minőséget biztosít!
Egyszerű és gyors bluetooth csatlakozás és egyszeri beállítás után azonnal használhatod telefonod kiegészítőjeként. Jelez, ha: hívnak telefonon, SMS-t kapsz, E-mailed érkezik, Facebook, Twitter, vagy Skype, vagy egyéb alkalmazástól értesítést kapsz. Többet nem kell, hogy megszakítsd, vagy elutasítsd hívásaidat azokban az élethelyzetekben, amikor mindkét kezedre szükséged van, hiszen a Safako SmartWatch 090 segítségével csak egy gombnyomás a karórán és máris folytathatod a társalgást.
Legyen szó vezetésről, vagy bármilyen élethelyzetről, a Safako SmartWatch 009 mindig ott lehet veled!
Volt, hogy elhagytad, esetleg otthon felejtetted a mobilod? A Safako SmartWatch 009 karórával ez többet nem fordulhat elő, hiszen ha 15 méternél nagyobb távolságra kerülsz a mobilodtól, jelzést kapsz! Szinte mindannyiunkkal előfordult már, hogy nem lett jó a fénykép vagy videó, mert remegett a kezünk! A Safako SmartWatch 009 karórával többet ez sem lehet probléma, hiszen bárhová leteheted a mobilod és egy gombnyomás a karodon, amivel el tudod készíteni a legjobb fényképeket, videókat. Ne feledd, olyan mintha a kezeden hordanád a telefonod távirányítóját! Előfordul, hogy a telefonodról hallgatsz zenét, de az még sincs közvetlenül a közeledbe és minden szám után vissza kellett menned? Többet ez sem lehet probléma ha te is a Safako SmartWatch 009 okosórát használod, hiszen a mobilod zenelejátszó menüjét is irányíthatod!
Funkciók:
Multifunkciós képességek:
Bármilyen körülmények között fogadhatsz hívást, miközben a kezeid szabadon maradnak. Távirányítható vele a mobilod kamerája, zenelejátszója, hangfelvevője... Bejövő hívások és értesítések jelzése (e-mail, skype, facebook, twitter… ). Híváslista kezelése. Beépített kamera. Kamera képfelbontása: 640X480; 320X240; 160X120. Képminőség: jó, közepes, alacsony. Kamera effektbeállítási lehetőség. Fényképezés, vidókészítés. Képmegtekintés, videólejátszás. SIM kártya támogatás. Mikro SD kártya fogadás 32 GB-ig. Bármelyik szolgáltató SIM kártyájával használható: GSM/GPRS850/900/1800/1900.
Egyéb hasznos funkciók:
Aktuális idő és dátum jelzése. Beépített lépésszámláló. Akkumulátor töltöttség kijelzése Elhagyás elleni vészjelzés (ha 15 méterre eltávolodik a készülék a mobiltelefontól, rezeg, hangjelzést ad, vagy egyszerre mindkettőt, beállítástól függően). Ébresztőóra funkció, amivel több különböző időpont is beállítható. 5 különböző menüstílus. Alvás minőségének a jelzése, amivel megtudhatod, hány órát töltöttél mély álomban. Keresés az órán. Mappakezelés. Lépésszámláló. Kalóriaszámláló. Elégetett súly számlálása (g).
Műszaki adatok:
Nyelvek: angol, lengyel, francia, spanyol, portugál, olasz, német. Op. rendszer: Android 4. 2+ OS, IOS 7. 2+ Bluetooth verzió: V3. 0+4. 0 Frekvencia tartomány: 2, 4 GHz Érintőképernyő: 1, 54 colos, kapacitív (240x240p) G szenzor Szuper erős akkumulátor: 550 mAh Töltési idő: 1-2 óra Működési idő: 80-100 óra Beszélgetési idő: 6 óra Zenelejátszási idő: 9 óra Készenléti idő: 200-250 óra Beépített vibrációs motor Kompatibilitás: Android készülékekkel: 100 %; Apple: 75% (üzenet-, jegyzet-, naptárkezelés, kamera és zenelejátszó távoli vezérlése nem működik az Apple termékeivel). Szín: szürke. Szíj: fekete szilikon. Minőségi, masszív fém keret. Kamera: 1, 3 MP.
A termék kezelése rendkívül egyszerű és részletes magyar nyelvű használati utasítás is jár hozzá!
Garancia 1 év!
Nagyon elegáns és masszív darab. Ajándékba kaptam, de nincs rá szükségem!
Összekapcsolva a telefonnal bluethooton keresztül, rendkívül jó a kihangosítása! Érthető, hangos és a hívó fél is úgy hall mint, ha a telefonon beszélnék. Vezetés közben nagyon ideális!

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 18:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése