2018. június 24., vasárnap

Espiro Delta Gyerekülés - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Espiro Delta gyerekülés eladó, ülésszűkítővel. Fekete-bordó verzió, első tulajdonostól, 3 évet használtuk, balesetmentesen.
0-25kg-ig.
Espiro Delta autósülés
 
Kinek ajánljuk?
 
Aki a stílust és a biztonságot a legjobb formában szeretné ötvözni, azok számára tökéletes választás az Espiro Delta.
 
Jellemzői:
  
Új fejlesztésű műanyag talpa még stabilabb rögzítést tesz lehetővé! Megfelel a legújabb európai,  ECE R 44/04-es szabványnak és a gyártó ISO 9001: 2000 minősítéssel is rendelkezik!
 
5 fokozatban dönthető ülőrésze hosszabb utakon is kényelmes a babának, hiszen a támlát megdöntve nyugodtan alhat az ülésben.  A fejrész plusz energiaelnyelő réteggel ellátott, így a baba feje duplán védve van egy esetleges ütközésnél.
 
Az ülés anyagai mind légáteresztőek, ezáltal nyáron is nagyon higiénikusan használhatóak, kellemes tapintásúak. Ráadásul a huzat könnyedén levehető, így egyszerűen és gyorsan tisztítható.
 
5 pontos belső biztonsági öve puha párnákkal van ellátva, kényelmes utazást biztosít hosszú utakon is. A vállpántok hosszúsága állítható. A tartozék szűkítőbetétek, újszülött kortól használhatóak és biztonságosabbá, kényelmesebbé teszik a baba utazását.
 
Övvezetővel látták el, a nagyobb gyerekek számára, így megkönnyítve a helyes bekötést. Nagyszerű választás autósülés terén, hiszen ezután már csak egy ülésmagasítóra van szüksége gyerekednek.
 
Bekötése:
0-9kg menetiránynak háttal, 9-25 kg menetiránnyal megegyezően, az autó 3 pontos övével, a gépjármű első vagy hátsó ülésére.
Bekapcsolt légzsák esetén első ülésnél menetiránnyal ellentétesen bekötve nem használható.
 
Tartozékok:
- szűkítőbetét
- 5 pontos biztonsági öv
 
 
Mérete: 28*27*62 cm 
Súlya: 8, 4 kg
Új ára: 43900Ft


Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 18:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése