2019. szeptember 28., szombat

MNB 500 FORINT 2018 UNC - EE 0000659 - ALACSONY SORSZÁMÚ !!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A Numis Numismatics köszönti online aukcióján!
Az aukció tárgya a képeken látható tétel.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE BUDAPEST 3. KERÜLETI IRODÁNKBAN, A FLÓRIÁN TÉRNÉL VAN LEHETŐSÉG 9-19 ÓRA KÖZÖTT,  
ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, ILLETVE VIDÉKI ÉRMEBÖRZÉKEN.
ÖSSZEVÁRÁS KIZÁRÓLAG 1 HÓNAPIG LEHETSÉGES.
EZT MEGHALADÓAN TÉTELENKÉNT NAPI 100 FT KÉSEDELMI DÍJAT SZÁMOLUNK FEL.
A TERMÉK ÁTVÉTELÉRE LEGKORÁBBAN A LEÜTÉS MÁSNAPJÁN VAN LEHETŐSÉG.
TEKINTSE MEG NumizNumizmatika - ELADÓI NÉV ALATT FUTÓ FIX ÁRAS TÉTELEINKET IS!
A másik profilon vagy az áruházban vásárolt tételek esetén a közös átvétel illetve kiszállítás természetesen megoldható!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL AZ ÁLTALAM MEGSZABOTT IDŐBEN ÉS HELYEN: 0 Ft
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A VEVŐ ÁLTAL MEGSZABOTT IDŐBEN ÉS HELYEN: 1500 Ft
POSTAKÖLTSÉG 
A Magyar Posta díjszabása szerint:  
Ajánlott levél 600Ft
Nagy alakú, vagy alaktalan, postakész borítékba nem férő tételek esetén érdeklődjön a postai díjról az utalás előtt üzenetben. Ha nem érdeklődik előre, vagy alkudik a postaköltségből, akkor az utalt összeghatáron belül intézkedünk a postára adásról. Olyan borítékban postázva, amihez elég az utalt pénz. Nagy alakú bankjegyeknél ez például azt jelenti, hogy belehajtjuk egy kis borítékba akkor is, ha az hajtatlan. Kérjük tehát az ÁSZF tiszteletben tartását.
500 Ft vételár alatti vásárlásnál sima levélként (200Ft) is kérhető a postázás, de csak előre értékeléssel, az elveszett küldeményekért ugyanis felelősséget nem vállalunk és a Posta sem, a levél elvesztése végett csak akkor adunk kártérítést, ha a postától megkaptuk a kártérítési díjat, és csak annak a megítélt összegét tudjuk visszaadni.
Amennyiben banki pénztári befizetést választ +300 ft-ot kell fizetni a banki költségek végett. Kérem ezt figyelembe venni, és tiszteletben tartani!
Több tételt vásárlóktól természetesen csak EGY postaköltséget kérünk.
KÜLFÖLDRE IS POSTÁZUNK! /WE SHIP TO WORLDWIDE!
TARTÁSFOKOK
PP : Proof
Bu: selyemfényű
UNC: Uncirculated: verdefényes / bankfriss
Forgalomban sohasem volt, gyűrődés, hajtás, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy, ahogy a nyomdából kikerül. Érméknél karc, peremhiba és kopásmentes.
aUNC: about Uncirculated: közel verdefényes / hajtatlan
Alig észrevehető gyűrődéssel jellegzetes újszerűségét elvesztett, gyakorlatilag forgalomban sohasem volt, HAJTÁS NÉLKÜLI, komolyabb szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél apró karcok kis peremhiba.
EF+, EF: Extra fine: kiváló
Esetleg észrevehetően gyűrött, 1-szer, maximum 3-szor hajtott, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél enyhe, szabad szemmel látható karcolásokkal, a legkiemelkedőbb felületek kopásával.
VF: Very fine: nagyon szép
Ez esetleg észrevehetően gyűrött, több, mint három helyen hajtott, a szennyeződés csekély jeleit mutató, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél a használat több jelével, szabad szemmel látható karcolásokkal, nagyobb kopott felületekkel.
F: Fine: szép
A forgalom fokozottabb jeleit mutató, erősebben gyűrött és szennyezett, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy.
VG: Very Good: nagyon jó
Hiányosság nélküli, erősebben gyűrött és szennyezett bankjegy, amelyen legfeljebb 4 centiméteres szakadás van. Érméknél igencsak használt, amely a sok használat jeleit mutatja, nagyon sok szabad szemmel is jól látható karcolássokkal rendelkezhet és nagymértékű koszt viselhet magán.
G: Good: jó
Az a hiányosság nélküli, erősebben gyűrött és szennyezett bankjegy, amely legfeljebb keresztben vagy hosszában van átszakadva. Érméknél a kopás komoly mértékű, de még a részletek könnyen felismerhetőek. Nagymértékű koszt viselhet magán és a pereme ütődések jeleit viselhetik magukon.
P: Elfogadható
Az a bankjegy, amelynek felülnyomat nélküli alapnyomatában vagy szegélyéből legfeljebb 1/4-e hiányzik. Érméknél a kopás komoly mértékű, de a részletek már csak nehezen ismerhetőek fel. Nagyon nagymértékű koszt viselhet magán és a pereme ütődések jeleit viselhetik magukon.
+: better than?: jobb mint?
-: worse than?: gyengébb mint?
 
SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁN MIN

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-10-13 19:31 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése