2019. november 27., szerda

Digihero 3D toll gyerekeknek - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Eladó a képen látható Digihero 3D toll gyerekeknek. A termék új! Adapter cserélve EU-ra!!!
Kiváló ajándék gyerekeknek és felnőtteknek: A 3D nyomtató toll tökéletes ajándék gyerekeknek, amely segíti a gyermekeket a térbeli gondolkodás fejlesztésében, az alkotás és a művészi képességek ápolásában. Ez egy nagyszerű lehetőség a szülők és a gyermekek számára a minőségi idő eltöltésére is.
Környezetbarát: A 3D toll kompatibilis mind a PLA-val, mind az ABS-vel.  Kínálunk 1, 75 mm PLA izzóspirál csomagban, 12 különböző színben, mindegyik szín 3m hosszúságú.  Az ABS-hez képest a PLA filament környezetbarátabb, kukoricaalapú műanyag, amelyet a 3D nyomtatás rajongói biztonságosabbnak tartanak.  Az olvadás nem mérgező, szagtalan, biztonságosabb, mint az ABS.  Ne használjon más gyártók fogyóeszközeit, hogy ne okozzanak összeférhetetlenséget!
Állítható hőmérséklet / sebesség: 3 nyomtatási hőmérséklet és beállítható nyomtatási mód, az Advanced LCD képernyő egyértelműen megjeleníti a megfelelő sebességet: alacsony sebesség (5-1), közepes sebesség (5-2), nagy sebesség (5-3), lehetősége van válassza ki a megfelelő módot a festési jártasságnak megfelelően.  Az LCD képernyő lehetővé teszi az anyag hőmérsékletének és az extrudálási sebességnek a monitorozását, amikor élvezi a 3D modell rajzolását
Kényelmes beltéri és kültéri rajzokhoz.  USB port tápegység, Tölthető mobil tápegységgel, számítógéppel, laptopnal, könnyebben használható.  (Győződjön meg arról, hogy az áram 5V / 2A)


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 10:34 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése