2019. december 29., vasárnap

Egy kölyök Artúr király udvarában - DVD Bontatlan, Amerikai kalandfilm - Jelenlegi ára: 390 Ft

Eredeti DVD,  bontatlanul, fóliában. Amerikai családi kalandfilm(1995). 2. 0DD eredeti hanggal, 2. 0 magyar szinkronnal és felirattal. Játékidő:  1 óra 27 perc.  További info a mellékelt képeken.
Szereplők:
Artúr király
Joss Ackland
Calvin Fuller
Thomas Ian Nicholas
Lord Belasco
Art Malik
Sarah hercegnő
Kate Winslet
Katey hercegnő
Paloma Baeza
Ismertető:
A 15 éves Calvin Fuller (Thomas Ian Nicholas – Amerikai pite) teljesen átlagos amerikai srác, aki egy váratlan varázslat folytán elkerül otthonról – mégpedig idô ben és térben is jó messzire: egészen Arthur király középkori, albioni udvarába.
A Knights baseballcsapat drukkereként Calvin egy teljesen idegen és furcsa világba kerül, ahol nemsokára ô is megtalálja a saját küldetését: egy gonosz férfi, Lord Belascoe (At Malik – True Lies – Két tû z között) ugyanis Arthur király (Joss Ackland – Halálos fegyver 2., Vadászat a Vörös Októberre) trónjára tör, és ha senki sem állítja meg, Camelot menthetetlenül elveszik. Calvinnek tehát fejébe kell csapnia a baseballsatyiját és felcsatolnia a görkoriját, hogy modern lovagként megmentse Arthur birodalmát a pusztulástól – miközben azonban a saját fegyvereivel az igazságért küzd, nem csupán a rock’ n’ rollt és a hamburgert viszi el az ô söknek, de két gyönyörû hercegnô vel (Kate Winslet és Paloma Baeza) is közelebbi ismeretségbe kerül…
A Mark Twain Egy jenki Arthur király udvarában címû klasszikus regényének felhasználásával készült vígjáték nagy részét Magyarországon forgatták és számos magyar alkotó – például Ragályi Elemér operatô r – is részt vett az elkészítésében.  


Jelenlegi ára: 390 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 02:01 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése