2020. január 27., hétfő

Beats Audio Beats by Dr. Dre Solo2 - Jelenlegi ára: 18 500 Ft


 
most csak:   18. 500. -HUF !!!
 
Beats Audio Beats by Dr. Dre Solo2
A Beats legnépszerűbb típusaként a Beats by Dr. Dre Solo2 fejhallgató jobb akusztikát, szélesebb hangtartományt és tisztább hangzást biztosít minden zenéhez az iPhone, iPad és iPod készülékeken. Letisztult, könnyű és tartós kialakításuknak köszönhetően ezek a termékek még nagyobb kényelmet biztosítanak.
Tulajdonságok
Szín
Fehér
Vezetéknélküli
Igen
Mikrofon
Nem
Vízálló
Nem
Érzékenység
85 dB
Max. frekvencia (Hz)
22000
Egyéb
Kábelhossz: 136 cm
Min. frekvencia (Hz)
22
Max. teljesítmény (mW)
A rugalmas fejpánt közepétől kezdődően a keret még jobban ívelt, hogy az egyedi illeszkedés érzetét még inkább tökéletesítse. A fejhallgató kagylói a fül anatómiájához igazodnak, így még természetesebben illeszkednek, és elfordíthatók az optimális kényelem és hangvisszaadás érdekében. A kagylók elsőrendű anyaga jó hővezető, továbbá minimálisra csökkenti a hangszivárgás jelenségét.
Merészen kanyargó ívek, rejtett csavarok és könnyen összehajtható kialakítás: ezek jellemzik a Beats Solo2 elegáns esztétikumát. Az átgondolt megközelítés kiterjed a konstrukcióra és az anyagválasztásra is, amelyek együttesen egy tartósabb fejhallgatót eredményeznek, amely bátran vállalja a hosszú használat jelentette kihívásokat.
A színben is egyező RemoteTalk-kábel segítségével számot válthatsz, állíthatod a hangerőt és még hívásokat is fogadhatsz anélkül, hogy az iPhone, iPad vagy iPod készülékedért kellene nyúlnod. (A funkciók készülékenként eltérők lehetnek. )
Kérem kattintson a felhasználónevem melletti+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  
KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁSOD, SZERETETTEL VÁRLAK MÁSKOR ÉS MÁS TERMÉKEMNÉL IS!


Jelenlegi ára: 18 500 Ft
Az aukció vége: 2020-02-08 17:03 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése