2020. március 29., vasárnap

Recaro ZERO.1 ISOFIX biztonsági Gyerekülés R129 i-Size (Group 0+/... - Jelenlegi ára: 193 990 Ft

A modern dizájn jegyében készült, rendkívül masszív és strapabíró gyerekülés. Kényelmes...
A modern dizájn jegyében készült, rendkívül masszív és strapabíró gyerekülés. Kényelmes és biztonságos utazást biztosít gyermeked számára.
Tulajdonságai:
- Teherbírása: 0-18 kg
- 5 pontos biztonsági öv
- Az ülés 360° fokban elfordítható.
- Állítható fejtámla
- Ülésszűkítő betét
- Rögzítése: ISOFIX-el
- Levehető huzat
- Központi övfeszítő
- Protektor
Újszülött kortól 18 kg-os súlyhatárig, azaz nagyjából 4 éves korig használható, így két csoportot, a 0+-os (0-13 kg) és az 1-es csoportba (13-18 kg) tartozó gyerekek is tudják használni.
Menetiránnyal ellentétes és menetiránynak megfelelő irányban is elhelyezhető az ülés. 5 pontos, párnázott biztonsági öv HERO rendszerrel védi babádat utazás közben. Az ISOFIX-es rendszer segítségével rendkívül könnyen beállítható a kocsiba. Minden fontos funkció egy mozdulattal könnyen kezelhető. Állítható magasságú fejtámlával rendelkezik, nyugvó pozíció is állítható. Légáteresztő anyag és ergonomikus ülésszivacs biztosítja a kényelmet és a komfortos utazást. Ergonomikus ülésszűkítővel rendelkezik az újszülöttek számára, ami bármikor kivehető, ha már nincs rá szükség. Kijelző mutatja a helyes bekötést, ezzel megkönnyítve a szülők dolgát. Könnyen levehető, mosható huzattal rendelkezik.

Jelenlegi ára: 193 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése