2021. február 27., szombat

Rádióújság 2000. 34. Lengyel Judit - RTV részletes - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható rádióújság. (RTV részletes) Jogelődökkel együtt az ország legrégebbi műsorújságja, több mint 95 éves múltra tekinthet vissza. Emellett a legszínvonalasabb ilyen kiadvány volt. Sajnos az MTVA ezt is megszüntette. A címlapon Lengyel Judit. Cikk is van róla. Igen sok érdekes írás, háttérinformációk a filmekről, tv- és rádióműsorokról. Részletes műsor szinte minden adóról. Elfogadható, korának megfelelő  állapotban. Keresztrejtvény nincs megfejtve. Sajnos digitális feldolgozás miatt ketté lett vágva az újság. Az összes lap külön van. Igény és villámár esetén a választott módnak (bármilyen könyvelt küldemény, nem sima levél) megfelelő díjszabásért postázom is. Más esetben sajnos érte kell jönni. E vásárlási feltétel akkor is fennáll, ha a vevő vásárolt más, postázandó holmit. Kérem szíves megértésüket!
A terméklapon feltüntetett vásárlási feltételektől, szállítási módoktól eltérő igényekről csak licit előtt van lehetőség egyeztetni. Kérdezzenek bátran! : ) A licit után rögtön kapott értesítőre célszerű válaszolni, az egyéb szállítással/átvétellel kapcsolatos kérdéseket megbeszélni. Elsősorban E-mail-ban kommunikáljuk, mert azt vissza lehet nézni, az élő beszélgetést elfeledhetem. : ) Nem zárkózom el a telefontól sem, de csak számkijelzett hívásokat tudok fogadni, kérésre visszahívom kedves partnerem.
Személyes átvételre a főváros III. kerületében, - Csillaghegyen - csak egy adott helyen van lehetőség.  Körülményeim miatt más egyéb helyre általában nem tudok találkozóra menni. Kérem szíves megértésüket!
Kedves licitálók, minden ésszerű javaslatra reagálok. Esetenként változóan, de hajlamos vagyok a kompromisszumokra; ár, licitzárás, stb. Kérdezzenek bátran! Ha megfontolandó javaslattal élnek, akkor azt licit előtt tegyék, mert a még nem licitált aukciónál nagyobb az eladói mozgástér az esetleges módosítások tekintetében.
Nézzék meg egyéb portékáimat, hátha találnak valami kedvükre valót!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-02-27 16:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése