2021. március 30., kedd

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! 42-es Head FX XT sícipő síléc - Jelenlegi ára: 21 500 Ft


A licit tárgya: Head FX XT sícipő
  
Újszerű!!!
Saját vásárlású sporteszköz, nem leharcolt kölcsönzős!!!
Harmadáron!!! Új ára 129 Euro volt akciósan!!! Még mindig lehet kapni, itt egy link: KATT IDE!
Pár éve Ausztriában vettem a fiamnak, mikor kinn dolgoztam. Akciós ára 129 Euro volt. Két szezont használta, aztán kinőtte.
Head FX XT típusú 42-es sícipő. Belső talpbetét hossza 270 mm.
60-as flexindexű sícipő. 4 fém mikrocsatos (könnyített magnézium). A legfelső csatja egy Super Macro csat, melyet segédeszköz nélkül tudunk három különböző méretre állítani a vádlink vastagságának megfelelően (9. kép). 35 mm-es tépőzárral rendelkezik.
Kezdő, középhaladó síelők számára egyaránt ajánlott, akik a kényelmet helyezik előtérbe a teljesítmény helyett.
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí- és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lettek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más érdekes termékem (görkorcsolya, téli sportokhoz gyerek-felnőtt sísisak, síléc, sícipő, sísisak, síbot, korcsolya, szánkó, bob stb... mind saját, nem lepusztult kölcsönzős), érdemes egy percet szentelni rájuk!  Ide kattintva  megtekinthetők!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 19:09 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése