2021. augusztus 29., vasárnap

Nespresso Vertuo Evoluo GCC1 kapszulás kávégép - Jelenlegi ára: 36 500 Ft

Nespresso Vertuo Evoluo GCC1 kapszulás kávégép
Tulajdonságok
Súly: 4, 99 Kilogramm
Kivehető víztartály: 1, 2 Liter
Méret (Szélesség x Mélység x Magasság): 22, 9x31, 2x31, 19 cm
Kábel hossza: 74 cm
Típus: Kapszulás kávéfőző
Szín: fekete
Teljesítmény: 1350 W
Használt kapszula tartály: max. 17 Mug kapszula
Kivehető csepegtetőtálca
Automatikus kikapcsolás 9 perc után
Gyors felmelegedés: 15-20 mp
Centrifusion technológia
3 helyzetbe állítható pohártartó
Automatikus keverékfelismerés a kapszula peremén található vonalkódnak köszönhetően
5+1 csészeméret:
Espresso (40 ml)
Dupla Espresso (80 ml)
Gran Lungo (150 ml)
Mug (230 ml)
Alto (414 ml)
Carafe (532 ml) ez nálunk nem kapható.
A Vertuo kávégépek szabadalmaztatott Centrifusion™ kávékészítési technológiáját a Nespresso fejlesztette ki. Csak helyezze be a kapszulát, zárja le a kart, és a kávéfőző máris percenként több ezres fordulattal pörgeti meg a kapszulát azért, hogy a kávéőrlemény és a víz tökéletes crema réteget hozzon létre.
A lézeres leolvasóval felszerelt kávégép felismeri a különböző kapszulák peremén található vonalkódot, és azonosítja a bennük található kávé típusát. Ezt követően minden paramétert (vízmennyiség, hőfok, kapszula forgatási sebesség, előáztatási idő) úgy állít be, hogy automatikusan a legjobb, kávémesterek által finomhangolt kávét készítse el, bármelyik kapszuláról legyen is szó. Mikor a kapszula forogni kezd, az eszköz pontosan adagolt mennyiségű vízzel áztatja elő a benne található őrleményt. Ezzel elősegíti a kávéban található ízek és aromák optimális kioldódását, ami a hosszabb kávétípusok esetében is összetett ízélményt eredményez.
Az állapot a mellékelt képeken látható.
A terméknek ára azért jóval kevesebb piaci árnál, mert ugyan csak néhány kávé lett lefőzve vele, de emiatt használtnak tekintendő, a korának megfelelő állapotban van, rejtett hibáról nem tudok.
Kérem használat előtt áttanulmányozni a használati utasítást, a mellékelt videó is segít. Nem megfelelő használat esetén semmiféle kifogást nem tudok elfogadni.
Figyelem! Más kapszula szükséges hozzá, nem olyan mint az eddigi Nespresso kapszulák, a különbséget az utolsó képen lehet látni! A rendelhető kapszulák ezen az oldalon tekinthetőek meg.
2021 decemberig német garancia.

Jelenlegi ára: 36 500 Ft
Az aukció vége: 2021-08-29 13:59 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése