2021. szeptember 25., szombat

Multiple Electronic Acupunctoscope WQ-10D1 - Jelenlegi ára: 14 999 Ft


A képen látható tartozékokkal
Ez a termék egyaránt használható akupunktúrás pontok detektálására, valamint elektromos stimulátorként az akupunktúrás terápiához és az érzéstelenítéshez. A következő tulajdonságokkal rendelkezik:
1. Többszörös felhasználás
A. Az akupunktúrás pontok detektálására szolgáló szakasz felhasználható az akupunktúrás pontok, meridián pontok és az akupunktúrás pontok zóna sávjának meghatározására.
B. A stimuláció szakasz használható akupunktúrás terápiára, a bőr felszíni akupunktúrás pont stimulálására, elektromos Ti-tűvel, akupunktúrás érzéstelenítésre, elektromos gerjesztéssel történő terápiára és a meridián érzékenységének mérésére. Mind az A, mind a B szakasz egyidejűleg használható kölcsönös beavatkozás nélkül.
2. Több átviteli üzenet: A műszer hat impulzus sorozatot képes továbbítani. Frekvenciauk 0-1000 C / S között mozog, folyamatos beállítással és szabad kombinációkkal. Ezen több üzenet kombinációinak változtatásával nagyszámú stimulációs körülmény érhető el az adaptáció megakadályozása és a terápiás hatékonyság fokozása érdekében.
3. Nagy teljesítmény intenzitás, osztva a "High" és az "Low" két tartományba, sima beállítás, magas stabilitás és alacsony fogyasztás.
4. Az akupunktúrás pontok pontos felismerése és fájdalomérzés kiváltása nélkül. A pont elhelyezkedése után az stimuláló pulzusok a detektáló szonda terápiáját is nyújthatják. Ez a termék állatorvosi akupunktúrás kezelésre és érzéstelenítésre is alkalmas.


Jelenlegi ára: 14 999 Ft
Az aukció vége: 2021-09-25 23:57 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése