2021. november 24., szerda

Tupperware új öko palack 750 ml sportkupakkal akciósan eladó több színben - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Tupperware Vidám öko,  műanyag kulacs 750ml kipattintható kupakkal
Az Öko Palacknak köszönhetően bárhol, bármikor fogyaszthatunk folyadékot! Használatával óvjuk környezetünket és spórolunk is egyben!
Az új pattintós kupakkal rendelkező palackok kiválóan záródnak, így biztonsággal szállítható benne a folyadék. Az új típusú kupak segítségével akár vezetés vagy utazás közben is könnyen ihatunk belőle, a kupakot lecsavarva pedig ugyanolyan nagy a szája, mint a hagyományos Öko Palackoknak, így az ásványvízbe a citromot is könnyen bele lehet csavarni és a tisztítása is könnyű. Mosogatógépbe is tehető.
Az Öko Palackok rendkívül tiszta alapanyagból készülnek, és magasabb hőmérséklet (pl. autóban akár 60° C) sem oldhat ki káros anyagokat belőle.
A család apraja- nagyja megtalálja a hozzá illő méretet, színt, csavaros vagy kipattintható tetejű változatot.
Ergonomikusan kialakított formája miatt kényelmes megfogni és tartani használat közben. A ... Palack átlátszó, így könnyen látszódik a tartalma.
A Palackba nemcsak vizet tehetünk, gyümölcs- és zöldséglevek tárolására is kiválóan alkalmas. Ízesíthetjük vizünket néhány szelet citrommal és/vagy mentalevéllel is, melyet tegyünk a Palackba mielőtt megtöltjük vízzel.
A Palack mosogatógépben is mosogatható. Kézi mosogatáskor üvegmosó kefe használata ajánlott.
Ha lerakódás, vagy elszíneződés tapasztalható a palackban szórjunk bele sütőport vagy szódabikarbónát, majd jó meleg vizet. Hagyjuk állni, rázzuk meg és üvegtisztítóval mossuk át. Újra a régi színében fog tündökölni!
Mikrohullámú sütőben nem melegíthető és fagyasztóba sem szabad tenni!
Szénsavas folyadékot, szódát csak a csavaros Öko Palackba töltsünk!
Mérete:  7, 3 x 24 cm   Űrtartalma: 750ml
Az Öko Palack nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot, BPA mentes, és magas hőmérsékleten, mosogatógépben is tisztítható!!!
Kérlek jelezd, hogy melyik színben kéred, ill. érdeklődj vásárlás előtt!
 
Budapesten személyesen átvehető.
 

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-11-25 10:47 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése