2016. november 30., szerda

0J216 STELLA zsűrizett ikon másolat fatáblán - Jelenlegi

Hibátlan állapotú, kisméretű zsűrizett iparművészeti antik ikon másolata falra akasztási lehetőséggel. Hátul viaszpecsét található és jelzés:
Stella István
Hátoldalán felirat:
KÉZIMUNKA REPRODUKCIÓ EGYEDI TECHNIKÁVAL
P 102 KRISZTUS PANTOKRATOR
XV. SZ. SZENT KATALIN KOLOSTOR, SÍNAI HEGY
MŰVÉSZILEG ZSŰRIZETT IKON
STELLA ISTVÁN
Szélesség: 14 cmMagasság: 20 cmSúly: 0. 235 kg
Előkészítés: fenyő faanyagot használunk. Az előkészített fatáblára felragasztjuk a vásznat. Ez lesz az a “ hordozóanyag”, amely biztosítja, hogy az alapréteg jól megtapadjon a táblán. Száradás után felkenjük a több féle alkotórészből álló “ vakolatot” (alapréteg). Az arányok, a hőmérséklet, a páratartalom stb. határozza meg a későbbi repedések milyenségét is. Festékfelvitel: amikor az alapréteg teljesen megszáradt, simára csiszoljuk és következhet a színek felvitele. Vizes bázisú tempera és olajos porfestékkeverhetőségét sikerült megoldanunk. Ebben rejlik a technikánk különlegessége! Mert ezek elegyítésével leheta legjellegzetesebb színharmóniát kialakítani. A színeket folyamatosan visszük fel, úgy, hogy száradás közben keverhetőek legyenekés a kézi festési munkákat is el tudjuk végezni. A sajátos technológia segítségével számtalan színárnyalat alakítható ki, apró részletekkel. Újabb, több napos száradást követően élénk színű, -újszerű- képet kapunk. A festéket speciális lakkal rögzítjük, majd aranyozunk. (glóriák, keretek, hátterek)
Antikolás: az egyik legváltozatosabb munkafolyamat. Ahogy napokon keresztül- természetes úton -szárad a festék, vele együtt alakul ki a finom repedezettség is. (Ezért “ repesztő lakkot” nem is használunk, azzal csak imitálni lehet a repedést. )Magát az antikolást tág határok között lehet v� �gezni, teljesen egyedi módszer szerint.  
 
Befejező munkák: Végül a fatáblát is konzerváljuk, viaszoljuk. Minden ikonunk hátoldalán – hitelesítésképpen – viaszpecsét van, mely a korabeli időkben a tulajdonjogot, vagy az ikon származási helyét jelölte. Ugyanitt található az adott ikonról “ certificate”, melyen feltüntetjük a kép címét, megközelítő keletkezési dátumát, származási-, vagy fellelhetőségi helyét, ill. a zsűrizésre utalást.
A teljes munkafolyamathozzávetőlegesen 35-40 fázisból áll, ennyiszer kell kézbe venni, mire kialakul a kész ikon.
 
Forrás: http: //stellaart. hu/
Termékeim között több ikon található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több vallási kegytárgy található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐ SÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( vallás vallási keresztény kereszténység egyház egyházi kegytárgy kegy tárgy )

Jelenlegi

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése