2016. november 29., kedd

Viz Car HD menetrögzítő fedélzeti kamera - Jelenlegi

Az utak tele vannak hanyag emberekkel, akik balesetet okoznak: szétszórtak, idegesen vezetnek, vagy telefonálnak ahelyett, hogy az utat figyelnék. Korábban, ha megtörtént a baj, az Ön szava állt szemben a másik sofőrével. Most már van megoldás az ilyen esetekre!
Bemutatjuk a Viz Car kamerát, ezt a lenyűgöző többfunkciós HD fedélzeti felvevőt, amely bizonyítékkal szolgálhat a vezetés közben történtek minden pillanatáról, ezzel megelőzheti a felesleges vitákat.
 
Automatikus bekapcsolás
A Viz Car kamera könnyedén a szélvédőre illeszthető, és automatikusan bekapcsol. Így ha bármi történik, lesz egy felvétel, ami bizonyíthatja az Ön vétlenségét. Kép- és hanganyagot rögzít attól a pillanattól kezdve, hogy Ön beindította az autót, egészen addig, amíg megérkezik úti céljához, hála a megszakítás nélküli, folyamatos üzemmódnak. Nem számít, milyen hosszú út áll Ön előt t, a kamera mindent rögzít -  hogy meglegyen a felvétel, ha Önnek szüksége lenne rá.
 
 
Beépített képstabilizátorral
Egy hagyományos kamerával vagy okostelefonnal nehéz lehet megfelelő felvételeket készíteni. Ám a Viz Car kamera képstabilizátorral is rendelkezik, amelynek köszönhetően az eszköz akár még kátyús úton haladva is megfelelő minőségben rögzíti a képet.
 
Sötétben is képes rögzíteni
Vezetés közben gyakori a fényviszonyok hirtelen változása. Ha behajt egy alagútba, minden sötét lesz, amikor pedig kiér, a napfény szinte elvakítja. Számos kamera esetében ez gondot okozhat, de a Viz Car-nál nem, ugyanis az objektív automatikusan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz! Jól tudjuk, hogy a balesetek jelentős része az éjszaka folyamán következik be. Ezért a Viz Car kamera egy beépített erős infraLED-del rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy éjszaka is gond nélkül rögzítsen (természetesen a! közlekedés résztvevőit egyáltalán nem zavarja). Sőt, van egy extra érzékeny mikrofonja is, hogy a felvétel hangja minden esetben megfelelő legyen. Nem számít, hogy egy alagútban halad, vagy tűz a nap, a felvétel a lehető legjobb minőségben készül el!
 
Rendkívül praktikus, gyors adatfeldolgozás
Ha szeretné, átmásolhatja a felvételeket a számítógépére, hogy eltárolja vagy továbbítsa őket. Ezt megteheti az USB-kábel segítségével vagy másolhat egyenesen a memóriakártyáról. A készülék beépített mozgásérzékelővel is rendelkezik, így ha nem tartózkodik a járműben, hogy szemtanúja legyen az eseményeknek, a Viz Car Kamera Ön helyett is figyel. Megtudhatja például, ki tett kárt az autójában, miközben Ön távol volt, vagy ki próbálta esetleg feltörni a járművet. Mivel az objektív 270 fokban elfordítható, ha szeretné, az utastérben zajló eseményeket is rögzítheti.
 
Hasznos kiegészítők a csomagban:
Öntapadós szélvédőtartó, mellyel könnyen és gyorsan rögzíthető az eszköz
Autós töltő, hogy menet közben is tölthesse a kamerát
USB kábel a gyors és gördülékeny adatfeldolgozáshoz
Akár 120 perc folyamatos felvételre alkalmas lítium-ion akkumulátor
A csomag tartalma:
1 x Viz Car többfunkciós HD kamera
1 x öntapadós szélvédőtartó
1 x autós töltő
1 x USB kábel
1 x lítium-ion akku 1020 mAh (120 perces folyamatos üzemidőt biztosít)
 
(A Viz Car HD kamera SD memóriakártyával működik, mely nem képezi a csomag részét! )


Jelenlegi

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése