2017. május 30., kedd

Hammerli 850 Air Magnum légpuska, 4.5mm, Target Kit szett - Jelenlegi ára: 143 390 Ft

A 850 Air Magnum prémium kategóriájú német légfegyver. 88 g-os CO2 patronnal működik, 4. 5-ös és 5. 5-ös kaliberben is kapható. A puska forgó tolózáras működésű, ismétlő rendszerű. A lövedéket a 8 db-os forgótárból adagolja. Kifejezetten pontosnak számít, ezért céllövészetre kiválóan alkalmas.
A puska minden részletében a minőségi kidolgozásról árulkodik. A kezelőszervek pontosan működnek, finoman járnak, az illesztések pontosak, nincsenek hézagok és sehol sem tapasztalható kotyogás. Kétféle tussal kapható, a fekete színű műanyag tus minden időjárási körülmények között jól használható, érzéketlen a környezeti hatásokra, mégis kényelmes, csúszásmentes fogást biztosít. A fa tusás változat nagyon szép kidolgozású, a vöröses színű pácolat igazán tetszetős külsőt ad a fegyvernek. Mindkét változat szimmetrikus kialakítású, és Montecarlo pofadékkal készül. A fegyverhez egy darab tartalék tárat és egy 12 g-os CO2 patron adaptert is kapunk.
Az adapter segítségével 2 darab kisméretű, 12 grammos patronról is működtethetjük a puskát. Ebben az esetben kisebb lövésszám esetén is gazdaságos a puska működtetése, sőt az adapter a puskából kitekerhető, úgy, hogy az nyomás alatt marad. Ennek előnye, hogy az adapterben lévő gáz később is felhasználható, illetve a puskát nem tároljuk nyomás alatt, amely a puska tömítéseinek élettartamát megsokszorozza.
A Hammerli 850 Air Magnum Target Kit légpuska tulajdonságai:
Kaliber: 4, 5 mm
Működés: 88 g-os CO2 patronnal
Tárkapacitás: 8 db
Hossza: 1160 mm
Cső hossza: 600 mm
Tömeg: 2, 6 kg
Biztosítás: automatikus, kétfokozatú biztonsági
Távcsősín: 11 mm-es
A Target Kit szett tartalma:
Walther 6x42-es paralax céltávcső, szerelékkel
Adapter 2 darab 12 grammos CO2 patronnal történő működéshez
Hangtompító
Egy doboz Mosquito lövedék
Tartalék tár


Jelenlegi ára: 143 390 Ft
Az aukció vége: 2017-06-20 17:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése