2017. május 27., szombat

St.Right Pixelmánia emeletes henger tolltartó zöld - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

A kétemeletes Pixelmánia tolltartó hengeres kialakításának köszönhetően rengeteg írószered tárolhatod egyetlen helyen. Az alsó rekeszben a filctollaid és színes ceruzáid tárolhatod, a felsőben pedig az iskolai mindennapok során leggyakrabban használt írószereid. Nagy belső terében vonalzó, körző és egyéb kiegészítő elemeket is tárolhatsz. A kockás minta különböző színárnyalatokkal igazán menő, divatos megjelenést kölcsönöz használója számára. Az St. Right márkanév már magában garancia a kiváló minőségre, melyet a színvonalas design még inkább vonzóvá varázsol. A termék jellemzői: - Kiváló minőség- Kétemeletes henger alakú kivitel- 2db nagy rekesszel rendelkezik, mely cipzárral záródik- Mérete: 22 cm hosszú x 10 cm széles ? 5, 5 cm mélységű 5 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 12:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése