2018. január 25., csütörtök

PERCY JACKSON SZÖRNYEK TENGERE BLU-RAY ÚJ - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Percy Jackson - Szörnyek tengere - Blu-Ray
(Percy Jackson - Sea of Monsters, 2013)
Tartalom:  Percy ismét az iskolában van. Kicsit meg is lepődik, hogy mennyire nyugodtan indul az új év. Azonban a nyugalomnak nem sokáig örvendhet, ugyanis az osztálya ártatlannak induló meccse, egy csapat emberevő óriással, eldurvul. Barátja, Annabeth is rossz hírekkel érkezik. A félvérek táborát védő határokat az ellenség lerombolta, és amíg ezeket újra nem állítják, a félisteneknek nincs hová bújniuk. Percy és barátai újabb kalandok elé állnak. Feladatuk, hogy minden erejüket összeszedve megvédjék a táborukat.
Rendezte:  Thor Freudenthal
Szereplők:  Logan Lerman, Stanley Tucci, Sean Bean, Nathan Fillion, Alexandra Daddario, Missi Pyle...
Stílus:  akció, kaland
Bővebb információk a filmről itt:  Percy Jackson: Szörnyek tengere
Hangok:  magyar (DD 5. 1), angol (DTS-HD 7. 1), francia (DTS), spanyol (DTS), olasz (DTS), cseh (DD 5. 1), lengyel (DD 5. 1), török (DD 5. 1), thai (DD 5. 1)
Feliratok:  magyar, angol, francia, spanyol, dán, holland, finn, olasz, norvég, svéd, arab, bolgár, kínai, horvát, cseh, görög, ivrit, izlandi, indonéz, koreai, maláj, lengyel, portugál, román, szerb, szlovén, thai, török, vietnámi
Képformátum:  2. 40: 1 anamorf
Játékidő:  106 perc
Extrák: EXTRÁK (MAGYAR FELIRATTAL)
- TYSON MOZGÓ KÉPREGÉNY TUDD MEG HOGY KERÜLT PERCY KÜKLOPSZ FÉLTESTVÉRE A FÉLVÉ-REK TÁBORÁBA, ÉS MIKÉPP SZEREZTE MEG HÍRES NAPSZEMÜVEGÉT! TYSON TÖRTÉNETE KIZÁRÓLAG A BLU-RAYEN™.
- Egy félisten tetőtől talpig
- Vissza a félvérek táborába
- A szem a lélek tükre

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-02-15 01:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése