2018. január 26., péntek

Philips márkájú egyirányú bébiőr:2 db adapter,1 db aljzat,2 db készülék,hibás üzemmód,de javítható - Jelenlegi ára: 3 65

Eladó egy Philips márkájú egyirányú bébiőr, tehát a gyermekünket mi halljuk, de visszafelé kommunikálni már nem tudunk vele.
A készülék hibásan eladó, mert működnek rajta a fények, de valamiért nem szól, nem ad ki hangot, lehet, hogy leszakadt a hangadó zsinor vagy tönkrement a hangszóró, ha az van benne, nem tudom.
A készülék áll 2 db készülékből: egy adó és egy fogadó készülék, 2 db 220 V-os hálózati adapterből és egy db töltőaljzatból.
A készülékek működnek csak 220 V-os hálózatról vagy csak 4-4 db ceruzaelemmel ill. kombináltan is, tehát hálózatról és elemről egyaránt.
Az adó készülék van a babánál, ennek a tetején található a ki-be kapcsoló gomb. Az egyik oldalán van az "A" és "B" csatornák állítási lehetősége, ezt mi választjuk ki a vételnek megfelelően. Persze a két készüléket össze kell hangolni egy frekvenciára. A készülék másik oldalán van a hangszínszabályzó tekerő. Amikor a készüléket bekapcsoljuk, akkor az elején a piros és zöld fények világítanak. A hátuljába lehet tenni a 4 db ceruzaelemet vagy tölthető ceruzaaksikat. Mi az utóbbit használtuk. Kérem ha elemmel szeretnék működtetni, kizárólag jó minőségű és élettartalmú elemet vegyenek, mert a gyenge elem nem fogja üzemeltetni a készüléket !!! Mi kipróbáltuk, ez így igaz !!!
A babánál lévő készülék oldalába csatlakoztatható az egyik 220 V-os hálózati adapter. Az antenna fix, nem dönthető el. Ezt a készüléket kell a kiságyba vagy a gyermek közelébe helyezni.
A másik fogadó készülék van a szülőnél. Ez is működik mind a 3 félekép. Az elemeket-4 db- a hátuljába kell behelyezni. Kizárólag minőségi élettartalmú elemmel fog működni vagy tölthető ceruzaaksikkal !!! A készülék hátulján található a "csíptető" rész, evvel lehet magunkon hordozni a készüléket, ha szükség lenne rá. Az antennája ennek is fix, nem lehajtható. A készülék egyik oldalán vannak az "A" és "B" frekvenciák. Össze kell hangolni a két készülék frekvenciáit !!! A másik oldalon van a ki-be kapcsoló gomb, ami egyben a hangerő szabályzó is . A működést a készülék elején található 1 db piros és 5 db zöld színű fény mutatja. Ezt a készüléket lehet ráhelyezni a gyári töltő adapterre. Ezt az adapter részt lehet csatlakoztatni a 220 V-os hálózatra is. Ennek is van egy külön 220 V-os zsinorja.
A készülék ki-be kapcsol magától , attól függően, hogy veszi -e a hangokat, amikor csend van a gyermeknél akkor "pihenő" üzemmódba van ! Kicsi neszre is működésbe lép. Mi használtuk panellakásban, de a nagyszülőknél is a Balatonon, ott 3 becsukott ajtó mellett a kert végében kb.: 100 méter is hallottam, ha a gyermek sírt vagy csak gagyorászott. Természetesen az adott földrajzi helyzettől is függ a hatótávolsága, nyilván egy erdő közepén vagy magasan a hegyekben más hatótávolsága lehet!
A 220 V-os zsinorok hossza 198 cm, közel 2 m, jó hosszú !! Adatok:
-Modell PB -0920-DVD
-V INP 230-50Hz
-V OUT 9 V 200mA
-P OUT 1. 8 VA
A Philips bébiőr hasznos társam volt a gyermekeim biztonsága érdekében, most, hogy a legkisebb is feléri a kilincset és ki tud jönni az ajtón már nincs rá szükségünk. Ajánlom minden szülő figyelmébe megkönnyíti a mindennapokat, nem kell folyton a gyerekszobába rohangálni vagy a kertből is halljuk a babánk hangját.
Kérésre tudok még fotókat küldeni a bébiőrről !
A készülék jelenleg hibásan eladó, kipróbáltam többször is, de sajnos hangot nem ad ki ill. az egyik adapter zsinor vége celusszal van odatekerve. Kölcsön adtam a készüléket és sajnos így kaptam vissza, de a leírtak szerint működött.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, emert máshol is hirdetem a bébiőrt !  Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 3 654 Ft
Az aukció vége: 2018-02-16 10:26 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése