2018. május 27., vasárnap

Kézi menetfúró M10 x 1,5 - Jelenlegi ára: 300 Ft

1 db kézi menetfúró M10 x 1. 5 , ahogy a képen látható
Feliratok: M10 x 1, 5 H
méretei: , 60 mm x 6 x 6 mm
Nem lehetett megállapítani hogy új vagy újszerű, ezért
használt – hibátlan – újszerűként lett meghirdetve
A kép az egyik meghirdetett szerszámról készült
Garancia nincs
Személyes átvétel lehetőség ennél a terméknél nincs. Kérem, hogy akkor rendelje meg, ha ez elfogadható.
Figyelem - ezt a terméket csak az itt található szállítási feltételekben felsorolt módon küldöm a Vatera regisztrált címére. Ezért licitásás vagy rendelés előtt győződjön meg róla, hogy a regisztrált postacíme érvényes és teljes legyen. Az összeget pedig csak bankszámlára utalással fogadom.
Egyes termékeink esetében a méret vagy súly miatt, ha a terméklapon ez külön fel van tüntetve, az adott terméknél olvasható leírás szerinti feltételekkel, egyedileg, személyes átvétel esetleg lehetséges. Kérem az adott termék terméklapján tájékozódjon a részletekről.
 
Kérlek licitálás előtt olvasd el a bemutatkozó oldalt is, képek alatti kis narancssárga gomb továbbá a szállítási – garanciális feltételeket és sikeres licit után a küldött részletes vásárlás utáni tájékoztatót is.  A licit megtételével elfogadod az itt leirt feltételeket.
MODERÁTOR figyelmébe - ne töröld le 
Kereskedők esetében a távollévők közötti szerződése és tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó szabályok 2014 júniustól történő változásnak való megfelelés a 45/2014. (II. 26. ) Korm. Rendelet 4. § / 6 a) és b) , továbbá a § (1) és 21 § (1) alapján
Kereskedelmi értékesítés. A termék kézhezvételétől számítva a vevőnek 14 napos elállási joga van a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Az elállási jogot írásban lehet érvényesíteni. Teljes pénz visszatérítés a termék hiánytalan, eredeti állapotban van a visszaküldés után. Ajánlott értékbiztosításos küldeményként javaslom feladni ebben az esetben, mert a csomag nyomtalan elvesztése esetén visszatérítés nincs. Ennél a terméknél a visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
Céges hirdető adatai
SEBO ATTILA e. v.
2100 GÖDÖLLO SEMMELWEIS UTCA 2.
Adószám
66715502-1-33
Kapcsolattartás: ezen hirdetéssel kapcsolatos kapcsolattartás a Vatera levelező rendszerével történik

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 03:07 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése