2018. május 27., vasárnap

Philips GC260/05 Easy8 vasalódeszka - Jelenlegi ára: 37 000 Ft

A vasalódeszka fontos szerepet játszik a vasalás során. A Philips új vasalódeszkája minden részletében tökéletes megoldást nyújt, így valóban megkönnyíti a vasalást. Az egyedülálló kialakítású vasalódeszka 8 intelligens megoldásának köszönhetően a vasalás során fellépő összes probléma elkerülhető.
Egyszerű ingvasalás: egyedülálló ShoulderWing rendszer
Az egyedülálló ShoulderWing rendszerrel az ingvasalás egyszerűbb, mint valaha! Az innovatív rendszernek köszönhetően a ruha kevesebb igazgatásával vasalhat, így időt és erőfeszítést spórolhat. A behúzható ShoulderWing rendszer kinyitható és becsukható, a vasalandó ruha típusától függően.
Könnyedebb siklás a többrétegű huzatnak köszönhetően
A vasalódeszka borítása 100% pamutból készült, amely alatt hab- és filcrétegek találhatók. Ez a kombináció kényelmes és sima vasalási felületet hoz létre.
Vasaljon ki többet egyszerre: XL vasalódeszka
Vasaljon többet egy lépésben a Philips XL vasalódeszkával (120 x 45 cm), amely nagyméretű anyagok, például ágynemű vagy asztalterítő vasalására is ideális.
Nincs útban a vezeték: speciális kábeltartó
Használja a kábeltartót a vezeték vagy gőztömlő elvezetésére. A kábeltartó megemeli a vezetéket, így az nem érintkezik a ruhaneművel vasalás közben, és ennek köszönhetően nem okoz újabb gyűrődéseket a már kivasalt területeken.
Akassza fel ruháit a vasalást követően: kényelmes akasztófogas
Nem kell többé megfelelő helyet keresgélnie a lakásban a frissen kivasalt ingek felakasztására. Egyszerűen akassza fel a kivasalt ruhákat a kényelmes akasztófogasra.
Gőzállomással tökéletesen kombinálható: XL vasalótartó
A stabil és extra nagy vasalótartó tökéletes a gőzfejlesztőkhöz. Hőálló, így biztonságosan használható gőzölős vasalókkal is.
Extra stabilitás: dupla lábazat és csúszásgátló lábak
A vasalódeszkát csúszásmentes burkolattal ellátott, kettős lábszerkezet tartja, ami kiemelkedő stabilitást biztosít.
Biztonságos használatra tervezve: gyermekzár és szállítási hordzár
A gyermek- és szállítási hordzár megakadályozza a vasalódeszka véletlen összecsukódását vasalás közben, tárolás közben pedig nem engedi szétnyílni.
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van! Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá! Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik! Üdvözlettel: Correct Shop Kft.


Jelenlegi ára: 37 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 11:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése