2019. március 29., péntek

HOME DVR FHD 1 /BK FULL HD AUTÓS kamera DVR autós menetrögzítő - Jelenlegi ára: 9 100 Ft

Autós menetrögzítő kamera, FULL HD DVR FHD1/BK Legyen tudatos vásárló és keresse a korszerű autós multimédia eszközöket, amelyek segítségével veszélytelenné teheti a vezetést!
A DVR FHD1/BK egy fekete színű autós menet rögzítő kamera, amely FULL HD minőségben készít felvételeket.
A készülék mozgásérzékelő és parkolásüzemmódban automatikus felvételindítást kezdeményez mozgás és koccanás esetén (lehetőség van folyamatos és ciklikus felvételeket rögzítésére is egyaránt).
A kamera által 140 fokos látószögben készített felvételek egy kiváló látványt biztosító 2, 5? -os színes LCD képernyőn követhetőek nyomon.
A termék rendkívül nagy segítséget nyújt a biztonságos közlekedés elősegítésében, valamint a készített felvételek bizonyítékként is szolgálhatnak baleset esetén. A kamera éjszakai üzemmódban is használható, ez esetben infra-LED-es fényben. TulajdonságRészletek szín fekete képfelbontás full HD (1920 x 1080) színes LCD képernyő 2, 5" (6, 4 cm) kameralátószög 140° lencse anyaga üveg memória micro SD kártya (max. 32 GB, nem tartozék) éjjel látó mód van automatikus felvételindítás van folyamatos, ciklikus felvétel van dátum és időpont a felvételen van gyorsulásérzékelő van mozgásérzékelő és parkolásmód van beépített mikrofon van beépített hangszóró van video kompatibilitás AVI / JPEG A/V kimenet mini HDMI, ? 3, 5 mm jack USB csatlakozó mini USB rögzítés tapadókoronggal beépített akkumulátor Li-Po tartozék szivargyújtó kábel, tapadókorongos tartó, miniUSB - USB csatlakozó tápellátás 12 -24 V (szivargyújtó) méret 62 x 72 x 30 mm

Jelenlegi ára: 9 100 Ft
Az aukció vége: 2019-04-19 18:14 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése