2019. március 27., szerda

OCK 2in1 többfunkciós túranadrág / rövidnadrág, T-zippes, UK 16 - Jelenlegi ára: 9 900 Ft


Eredeti OCK 2in1 többfunkciós túranadrág, rövidnadrág
Jó állapotú túranadrág. Kényelmes szabású, előformált térd. Erős, víztaszító, lélegző, könnyű anyagú nyári nadrág. Dereka két oldalt részlegesen (10cm) gumírozott, széles övbújtatókkal ellátott. Két oldalsó nyitott zseb, 2 tépőzáras combzseb és 2 tépőzáras farzseb. A T-cipzárral ellátott lecipzározható szárakkal rövidnadrággá alakítható.  A T-cipzár különlegessége, hogy az alsó nadrágszárat a cipő levétele nélkül is le tudod venni, vagy levétel nélkül szétnyithatod.  A szárvégek húzózsinórral szűkíthetők.  A combzseben hímzett márkajelzés, hátul két márkajelző címke.  Anyaga 100% polyamid.  
Kis hibája, hogy az ülepnél a comb belső részén mindkét száron az anyag picit ki van dörzsölődve, ez alig észrevehető, a használatot nemigen befolyásolja.
A fotókon a színek árnyalatnyit eltérhetnek.
Az első 5 db fotó erről a nadrágról készült, az utolsó 7 db fotó a további termékeimről.  
Beleírt méret: 42-44 / UK 16
Mért méretek:
- derék: 45 cm (x2)
- csípő: 58 cm (x2)
- Teljes szárhossz (hosszú- s rövidnadrág): 105 / 53 cm
- Súlya: 369 gr
Személyesen átvehető, próbálható Budapesten, de kérésre előre utalás után postázom is. Postázás módja megbeszélés kérdése. Pontos postaköltséget csak csomagolás után tudok mondani.
Ha bármi kérdésed van akár az árral, a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, ne tartsd vissza... kérdezz bátran, amiben tudok segítek!
Kérlek érdeklődj a termék megléte felől, mert máshol is hirdetem, s nem mindíg tudom rögtön törölni az aukciót miután valaki lecsapott rá.
Nézz szét a termékeim között, van még néhány jó dolog főleg outdoor, túra, motoros, lovas kategóriákban... hátha megtetszik valami.

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2019-04-17 05:30 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése