2019. október 31., csütörtök

A holnap meséi - Kuczka Péter - Jelenlegi ára: 828 Ft

A holnap meséi - Kuczka Péter
Kötetünkben ? "a science fiction kalandos útja", vagy ? a sci-fi különös története? is lehetne a címe, mert ennek a furcsa XX. századi kulturális és művészeti jelenségek fejlődését, múltját, lehetőségeit mutatja be.
A science fiction, vagyis a tudományos fantasztikum tele van ellentmondásokkal, paradoxonokkal, rajongók és ellenfelek veszik körül, csatatere az ideológiai, esztétikai, társadalmi vitáknak.
Tarkasága, mozgékonysága, irodalmi gátlástalansága egyszerre vonzó és riasztó, fantasztikus korunk kifejezője. Könyvtárakat írtak róla, de módszereinek, hatásának ? titkait? még nem leplezték le.
A tudományos-fantasztikus irodalom mostanában kapott polgárjogot hazánkban, történetét, esztétikáját, a körötte kavargó heves vitákat azonban alig ismerjük. Válogatásunk összefoglaló képet ad az érdeklődő olvasóknak és a szakembereknek. Meghatározásuk, irodalomtörténeti áttekintésük, kritikák, polémiák, olvasólevelek, vezércikkek szerepelnek kötetünkben, amelynek szerzői a ? sci-fi birodalmának? világszerte ismert tekintélyei.
Vitatkozó, vitára késztető könyvet tart kezében az olvasó.
De izgalmas olvasmányt is, melyből megismerheti a modern kultúra hátterében működő társadalmi erőket éppen úgy, mint a science fiction témáit és történetét.
Borító tervezők: Jordán Gusztávné
Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Kiadás éve: 1973
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Zrínyi Nyomda
Nyomtatott példányszám: __label. quantity
Kötés típusa:: félvászon
Terjedelem: 393 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 40kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség:  Ajka,  Baja, Békéscsaba,  Budapest IV. kerület, V. kerület, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 1 050 Ft4. 000-7. 999 Ft - 850 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 950 Ft4. 000-7. 999 Ft - 650 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor (kivéve a vidéki átvételi pontokon)- PayPal a rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés a rendelés véglegesítéskor- Banki átutalás a rendelés véglegesítése után
[(**79336087**)]

Jelenlegi ára: 828 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 13:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése