2020. február 27., csütörtök

Hajvasaló és hullámosító - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képen látható Clariol Crimp&Wave hajvasaló és hullámosító 3 féle feltéttel.
a készülék régi kiadású, talán 2 alkalommal volt használva. A doboza igen viseltes állapotban van a sok pakolástól.
A terméknél lévő szállítási költség csak hozzávetőleges alapdíj, melyre még 600 Ft kiszállási díjat számolnak fel. Pontos szállítási költséget csomagolás után tudok mondani, mert függ a csomag súlyától és méretétől is. Több termék vásárlása esetén egybecsomagolás lehetséges, így az össz súly lesz a mérvadó.
Kedves vásárlók, licitálók!
Az eladásra kínált termékek többnyire használtak, így előfordulhat, hogy kisebb karcok, foltok, apróbb sérülések lehetnek rajtuk. A feltűnően kirívó eseteket igyekszem jelezni! Amennyiben valamit nem vettem észre kérlek jelezd és keresünk mindenki számára megfelelő megoldást!
Jelen pillanatban Minden termékemet csak személyesen tudom átadni lakcímemen, Veresegyházon előre egyeztetett időpontban, VAGY csak DPD Vatera futárral ( ahhoz nem kell előre nyomtatni címkét, nincs nyomtatóm) tudom megoldani a szállítást. Ajánlott levélként, egyéb postai úton NEM tudok postázni jelen pillanatban.
Kérlek ezek tudomásulvétele alapján vásárolj és az értékelés során is tartsd ezt szem előtt!
A megvásárolt termékért kérlek 3 napon belül jelentkezz! Max. 2 hét áll rendelkezésedre, hogy a megvásárolt terméket kifizesd, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítom a terméket. Nem szeretnék hetekig a pénzre várni!
Ha licitálás után megnyertél egy terméket, de van még további termék licit alatt, akkor azt bevárjuk, de erről mindenképpen szólj nekem.
Szabadidőmből és saját pénzemből a megvásárolt terméket nem szállítom házhoz!
Felesleges licitálással és vásárlással elveszed másoktól a lehetőséget és az eladónak ezzel kárt okozol! Licitet nem törlök!!!!! !
Köszönöm figyelmedet és megértésedet!
Szeretettel visszavárlak!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-03-18 22:54 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése