2020. április 25., szombat

Apple iPhone 7 128GB Grey ( Black) EU - Jelenlegi ára: 142 150 Ft

iPhone 7 
 
 
APPLE IPHONE 7
Képernyő: 4, 7 "
Apple A10 (4 mag, akár 2, 4 GHz-ig)
RAM memória: 2 GB
Rendszer: iOS 10
A kamera: 7. 0 Mpix - elől, 12. 0 megapixel
Akkumulátor: lítium-ion 1960mAh
 
 
 
 
Bemutatjuk a legújabb iPhone 7-et. Az okostelefon radikálisan átváltozott és megjavult, hogy jobban megfeleljen az Ön elvárásainak.  A legnagyobb teljesítményt és a leghatékonyabb akkumulátort kínálja a történelemben.  Ez a telefon meglepő a képernyő fényerejével és a sztereó hangszórókkal.  Az iPhone 7 rendelkezik a legkorszerűbb piacon elérhető kamerával.
 
 
 
 
 
DESIGN
 
 
Eredeti kivitel, kivételes pontosság, bársonyosan sima felület.  A lekerekített élek és a burkolat alumíniumból készültek.  A iPhone 7 designja valóságos mestermű, az alkalmazott formatervezés remekműve.  Mostantól mindent megtehet, gyorsan, simán és megbízhatóan.
 
Ne féljen a nedvességtől, a fröccsenésektől és a portól.  Az iPhone 7 háza ellenáll az ilyen típusú fenyegetéseknek, így az új okostelefon bármilyen helyzetben Önnel lehet.   Ismét nézze meg az újratervezett Begin gombot, és nézze meg, mit kínál az újdonság.
 
 
KAMERA
 
 
Az új iPhone 7 fényképezőgépe optikai képstabilizációval gazdagodott, így még a legkisebb bemozdulások is kiküszöbölhetők.  Az F / 1. 8 nyílást is hozzáadták, ami akár 50% -kal több fényt biztosít, valamint True Tone vakuval rendelkezik négy LED-del.  Az ilyen fejlett funkciók sorozata minden fényképet fényképészeti műalkotássá alakít.
 
 
 
4K FILMEK
 
 
A fényképezőgép összes funkciójának köszönhetően az iPhone 7 fényképezőgép 4 000 képpontot képes rögzíteni.  Az Ön rendelkezésére áll a lehetőségek széles köre, beleértve a lassított videót és az időeltolódást.  Az összes felvett pillanatot átszerkesztheti az iMovie klipek használatával.  Tegye online-ná a munkája hatásait, és szerezzen dícséretet barátaitól.  A rendező szerepének első lépései segítenek az ISP processzor feltöltésében.
 
KIJELZŐ
 
 
A 4. 7 "Retina HD képernyőn többet fogsz látni.  A kijelző több fényt, több színt és további részleteket kínál.  25% -kal fényesebb, mint az előző generációs képernyők.  Bármit is nézel, szebbé válik.
 
A jól ismert 3D Touch is megváltozott.  A megváltozott felület nem csak megkönnyíti az alkalmazás használatát, hanem válaszol a parancsokra is.  Látni fogja és érezni fogja a smartphone reakcióját.
 
 
 
 
 
PROCESSZOR
 
 
Az iPhone 7 szíve az A10 fúziós processzor, amely a gyors adatfeldolgozás új architektúrájával rendelkezik.  A készülék hibátlanul kezeli az alkalmazásokat, és zökkenőmentesen átkapcsol egyikről a másikra.  Az intenzív használat örömet okoz majd, mert az iPhone 7 kétszer olyan gyors, mint az elődök voltak.  Ezzel párhuzamosan megőrzi az energiahatékonyságot, így a négy mag hatalma sokkal tovább tart.  
 
 
 
 
 
 
OPERÁCIÓS RENDSZER
 
 
Ez az operációs rendszer üt,  szó szerint.  A felület egyértelmű és intuitív.  Minden simán megy és a kedvenc alkalmazásai mindig elérhetőek.  Mi több, a rendszer automatikusan új alkalmazásokat javasol és értékes adatokat biztosít Önnek.  Az iOS 10 gyönyörű, megbízhatóan működik.

Jelenlegi ára: 142 150 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 17:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése