2020. április 26., vasárnap

Tükör,smink,sminktükör,piperetükör,kozmetikai,nagyítós,LED,világító,világítással,forgatható, - Jelenlegi ára: 9 790 Ft

Eredeti gyári bontatlan csomagolásban postázom a terméket.
2688, 2689,
A termék színe fehér.
Állítható fényerővel rendelkezik, tökéletes arcfestéshez sötét vagy rosszul megvilágított helyeken.  
2X és 3X nagyítási formatervezés: Ha a 2X és 3X nagyítást használja, amely rendkívül tiszta képet nyújt, akkor tisztán láthatja arcának finomabb részleteit, különösen alkalmas a szem sminkéhez, pl. B. Festék szemhéjfesték, szemöldök vagy szempillaspirál.
3 oldal és stabil alap és 180 fokban teljesen forgatható Kivitel: A 3 oldal széles látószögű kilátást kínál, a stabil alap pedig 180 fokban elforgatható, bármilyen helyzetbe állítható, kényelmes látószöget biztosít.
Férfiaknak és nőknek megfelelő: a nők a smink tükörfényeit használhatják a sminkhez, a férfiak pedig a smink tükörét reggeli borotválkozáshoz, fogakmosáshoz, alapos tisztításhoz és egyéb.
Kettős tápegységek: 4 AAA típusú elemmel vagy USB-vel újratölthető (az elemek nem tartozék,   a mikro-USB-kábelt tartalmazza)
JOBB FÉNY: A kozmetikai tükör függőlegesen elforgatható az arc optimális megvilágításához szemöldök szedésnél, kontaktlencse behelyezésekor vagy borotválkozáskor a férfiaknál. Fürdőszoba tükörként vagy fésülködő asztalhoz!
A világítást be ki kapcsolhatja a hátulján lévő be / ki gomb segítségével. A fényt a tükör felületén található érintőérzékelővel aktiválhatja. A fényerő tompítható.
Anyag :: ABS
LED: 22 LED fény
Csomag súlya: kb. 1110g
Tápellátás: USB töltés / 4 x AAA elem ? Nem tartozék?
Különleges tulajdonságok: Megvilágított, Háromrészes, Nagyító
Méret: kb. 280 x 160 x230 mm 
Zárt méret: kb. 17, 5 x 18 cm

Jelenlegi ára: 9 790 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 14:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése