2020. augusztus 27., csütörtök

[ABC] Fujitsu Amilo DualCore laptop, telepítve - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

body, td, th { color: #000000; } . style1 {color: #FFFFFF}   Általános információk:
Az aukció tárgyát a képen látható tárgy(ak) képezik, ezen kívül mást nem adok. A termék állapotát kérlek a képek alapján mérd fel, ha valami nem tiszta inkább kérdezz, mert aukciozárás után erre hivatkozva kifogást nem fogadok el. Személyes átvétel, postai teljesítés:
Személyes átvételre a szállítási feltételeknél írtak szerint van lehetőség, fix helyen és fix időpontban mindkét esetben. Ezen időpontokon kívül Veresegyház környékén van lehetőség átvenni a terméket egyeztetetés után. Postai teljesítés esetén aukciózárás után e-mailben küldöm a paramétereket az utaláshoz. Kapcsolattartás:
A kommunikáció e-mailben zajlik, így könnyebb nyomon követni a kéréseket és lehetséges adatokat és nem zavarjuk egymást a telefonálgatással. Kérlek ha citromail felhasználó vagy, akkor készülj fel, hogy ez nem lesz problémamentes. Minden esetben nézd meg a spam/kéretlen levélszemét könyvtárat, a levelek néha itt landolnak. A további vásárlási feltételeket, információkat az "Ismerj meg" oldal tartalmazza, kérlek ezt figyelmesen olvasd el a későbbi félreértések, viták elkerülése érdekében. [-------------------------------------------------] A licitálásra/vásárlásra ajánlott termékről: A kép szerint.  Intel DC 1. 83GHz proci,  1GB RAM, 120GB HD, DVD, wifi, USB. Bekapcsolásig teszteltem. Használt jellegéből kifolyólag garanciát nem tudok rá vállalni. Tápegységgel adom. Az aksi időtartamát, állapotát nem ismerem.   Postázás csak a vevő felelősségére.  [-------------------------------------------------]
Jó licitálást kívánok! Cégek, vállalkozók és külföldiek vásárlását nem áll módomban elfogadni, teljesíteni!          

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 20:32 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése