2020. augusztus 28., péntek

Konyhai ajándékcsomag - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Üdvözöllek oldalamon!
Meghirdetett termékeim között főleg konyhafelszereléseket találsz.   De ezen kívül vannak tisztálkodási kellékek és ajándékcsomagok is. Az ajándékcsomagok összeállításához (vagy az elrendezés, vagy a jobb láthatóság miatt) ki kellett venni egyes termékeket eredeti csomagolásukból. De minden termék teljesen új!
Igyekszem a lehető legolcsóbb szállítási módon küldeni! Foxpost vagy bármi szóba jöhet, ami Neked kényelmesebb vagy kedvezőbb. Utánvétellel nem postázok!
Több termék kiválasztása esetén természetesen egy csomagba teszem őket, így a postaköltséget csak egyszer kell fizetni, az össz. súly alapján.
Magadtól kérlek, ne utalj semmit! Mindenképpen várd meg a személyes levelet tőlem.
 
Jelen termék adatai:
Konyhai ajándékcsomag
Lepd meg édesanyádat, testvéredet, szerelmedet ezzel az ajándékcsomaggal.
A készlet tartalma:
- 1 db konyhai kötény
- 1 db edényfogó kesztyű
-1 db edény alátét
- 1 db sütis tepsi (Mérete:  39, 2 x 24, 7 x 1, 6 cm)
- 1 db szilikon csokoládéforma
Átlátszó ajándékfóliába csomagolva szállítom.
Ha van kedved, nézd meg a többi termékeimet is.
A felnőtt élet egyik első lépése, amikor kialakítod a legelső saját konyhádat. Van néhány alapvető dolog, amire mindenképpen szükséged lesz. Ezek azok, amelyek nélkül nem lehet sütni vagy főzni. Kelleni fog egy lábas, egy serpenyő és egy tepsi, néhány tányér, pohár, evőeszköz, fakanál, merőkanál, vágódeszka… Ezekkel a konyhai eszközökkel simán összedobsz majd egy finom vacsorát!
Aztán kell még egy fazék, néhány bögre, kanalak, tésztaszűrő, reszelő és néhány dolog a tálaláshoz. Ha süteményekkel szeretnéd elkápráztatni vendégeidet, akkor szükséged lesz sütőformákra, kiszúrókra, keverőtálakra, különböző késekre és cukrászeszközökre.
Az a cél, hogy egy olyan konyhád legyen, ahol örömmel és hatékonyan tudsz munkálkodni, valamint hogy jól érezd magad benne!


Jelenlegi ára: 2 690 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 14:38 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése