2021. április 29., csütörtök

Andalúzit (1554) A szürrealizmus köve - Jelenlegi ára: 850 Ft


Nyers andalúzit
Súlya: 3 gramm
1, 6 cm hosszú (1-2 mm eltérés lehet)
Andalúzit:
Jellegzetességei: a „ szürrealizmus köveként” is emlegetett andalúzit vonzza a bizarr vagy éppen álomszerű helyzeteket a külső világban, vagy álmokat hoz, amelyek segítenek megérteni életünk mélyebb jelentését. Ha készen állunk nyitott elmével figyelni rá, felfedi a mélyében rejlő bölcsességet – és  megtanít nyugodtnak maradni és összpontosítani még a rémálomba illő élmények esetén is. Ha andalúzittal dolgozunk, fanyar humorérzékre és erős öntudatra lesz szükségünk. E kristályt nagy körültekintéssel, kristályszakértő segítségével használjuk, aki gyakorlottan fogadja és értelmezi a kristályok üzeneteit, akármilyen fekete humorral és mélységes illúziókkal érkezzenek is.
A kiasztolit egy formája, a drágakő minőségű andalúzit trikolor kő, ami azt jelenti, hogy különböző szögből nézve három különböző szint mutat, emellett több alakú (a sillimanit és a kianit összenövése), így egyesíti e két kristály tulajdonságait. A színváltozásai gondos fazettálás által mutatkoznak meg a legszebben. Segít új nézőpontokat felfedeznünk, és meglátnunk minden lehetőséget. A tapasztalt szakértő kezében az andalúzit segít a specialista pácienseinek beutazni belső világukat, amely belső lelkiállapotukat tükrözi, így a mélyen gyökerező hiedelmek és traumák új értelmezést kapnak a képzelet ereje által. A tanácsadó és a tanácsra váró fél számára is serkenti a meglátásokat. A párna alá tett andalúzit mélységesen feltáró álmokat hoz.
A stressz és a lelki traumák pillanataiban az andalúzit lelassítja az eseményeket, így időt ad, hogy minden történetet lényünk több szintjén is megvizsgálhassunk. Segítségével mintegy lassítva szemlélhetjük a helyzetet, és észrevehetünk fontos jeleket, amik felett máskülönben talán átsiklottunk volna, és így megtaláljuk a pozitív, békés kivezető utat.
Gyógyhatása: az andalúzit békés, nyugodt kiindulópontot ad, ahol feszültségnek kitett lélek gyógyulhat, ahelyett hogy fizikai hatásokat keltene.
Alkalmazása: alkossunk vele kristályrácsot, tartsuk a kezünkben, vagy tegyük a megfelelő helyre! Viseljük fazettált ékkőként! Hintsük be az aurát, a környezetünket, vagy a kezelőszobát drágakő-eszenciával.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 3.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 00:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése