2015. augusztus 26., szerda

1:10 Tamiya TA03F Opel Calibra 4WD RC modellautó ! - Jelenlegi ára: 22 990 Ft

Eladó a képen látható 1: 10 Tamiya TA03F Opel Calibra 4WD RC modellautó eredeti dobozában!
Az Opel karosszéria sajnos nincsen meg hozzá, csak a komplett alváz. Az autót szinte biztos, hogy csak összerakták aztán annyiban is maradt a dolog, tehát utcát, terepet sosem látott. Nincs rajta 1 gramm piszok sem. Látszik, hogy tök új! Alja is fotózva (lásd.: 3. képen) teljesen karcmentes! Egyedül annyi van vele, hogy aki összerakta az a felső lengőkaroknál egy kicsit túlhúzhatta a csavarokat, mert mind a négy keréknél a felső lengőkarok csavarjainál a műanyag megrepedt (fotózva, lásd.: utolsó 4. képen). A kormányszervót be kell állítani. Adom hozzá a képen látható távirányítót kristályokkal együtt, az autóban pedig benne van a vevő is. A távirányítónak az antennája hiányzik (ezt használat esetén feltétlenül pótolni kell, vagy pedig egy másik távot használni). Akksit és töltőt a ve! vőnek kell hozzá beszerezni. Mivel a kormányszervót valószínűleg ki kell venni a beállításhoz, ezért mindenképpen olyannak ajánlom aki ért is hozzá és látott már hasonló modellautót!
Közeli, nagy felbontású képeket csináltam, de ha mégis bármi kérdés lenne, kérem licitálás előtt tegye fel, mert garancia, visszavásárlás nincsen! Köszönöm!
Fix áras, azonnal elvihető!
Személyesen Győrben vehető át. Illetve a mindenkori postai díjszabás szerint postázok. A termék kifizetésére egy hetet várok, de a nyertest megkérem, hogy 3 napon belül jelentkezzen, különben a terméket újra felrakom és negatívot adok. Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon.


Jelenlegi ára: 22 990 Ft
Az aukció vége: 2015-09-03 07:59 . 1:10 Tamiya TA03F Opel Calibra 4WD RC modellautó ! - Jelenlegi ára: 22 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése