2015. augusztus 30., vasárnap

Hello Kitty Kislány karóra - Jelenlegi ára: 1 Ft


QUARTZ SZERKEZET
SZÍJ HOSSZA: KB 24cm
ACÉL ÓRATOK
Üdvözöllek az aukciómon!
A TERMÉK KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZIK, ELŐRE UTALÁSSAL. KB 15-45 NAP, KIVÉTELES ESETBEN MAXIMUM 60NAP.
Licitálás elött kérlek olvasd el a szállítási és fizetési feltételeket.
Kérem minden kedves vásárlómat 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot email-ben, a termék árát pedig lehetőleg 5 napon belül utalja át.
Amennyiben ez problémát okoz, vagy szeretnél más aukciókat bevárni,
kérem mindenképpen értesíts erről e-mailben!
Ez idő eltelte után a szabályok értelmében a megnyert terméket negatív értékelés mellett újra hirdetem!
FONTOS!!! Kérem e-mail-ben és az utalásnál a felhasználó nevet feltüntetni!
Mindenkit megkérek, hogy csak akkor licitáljon, ha a vásárlási szándéka komoly!
Licitet nem törlök!!
Általános Szerződési Feltételek
Amely l�! �trejött egyrészrol a hirdeto, közvetíto kereskedo (továbbiakban hirdeto), másrészröl vásárló, licitáló, megrendelo vagy vevő (továbbiakban vevo) között. A hirdeto a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetíto kereskedo vesz részt. A hirdeto termék megrendelésében kizárólag közvetíto szerepet tölt be.
Vevo megbízza a hirdetot, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdeto az aukcióban szereplo termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíto kereskedoi minoségben van jelen. A hirdeto közvetítoi szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdeto kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldrol történo beszerzését, szállítását illeto terhek megfizetése kizárólag a vevot terhelik.
Rak! tárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forg! almazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevo részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplo szállítási feltételekkel. A hirdeto a termék megrendelésétol, annak átvételéig szolgáltat. A hirdeto a meghirdetett termékek minoségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfeleloségéért nem vállal kötelezettséget és felelosséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelos. A hirdeto a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések k! ezelése és megválaszolása
E-számla kiállítása a közvetítői kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
Garanciális igények teljes körü közvetítése
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetőtöl az e-számlát, amely a közvetítő kereskedöi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján ni! ncs fizetendő vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen krédés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2015-09-07 15:51 . Hello Kitty Kislány karóra - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése