2015. augusztus 27., csütörtök

Walkmaxx szabadidő cipő - fehér - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Walkmaxx szabadidő cipő - fehér
Ön is szívesen hordana egy olyan tornacipőt, mely olyan kényelmes és puha, mintha felhőkön járna?
Váltson jobbra a kedvenc tornacipőjéről, és lepje meg magát egy pár olyan cipővel, melynek viselésével formálhatja az alakját és enyhítheti az ízületi fájdalmakat vagy a hátfájást.
A Walkmaxx szabadidő cipő forradalmian új talpkialakítának köszönhetően a lépést könnyűvé, a térd terhelését enyhébbé teszi. A Walkmaxx tornacipő el fogja varázsolni, annyira természetes érzés járni benne!
Miért is jó választás a Walkmaxx szabadidő cipő?
A légáteresztő vászonnak köszönhetően egész nap friss maradhat a lába.
Időtálló, stílusos, nőknek és férfiaknak is ajánlott.
Walkmaxx szabadidő cipők a kényelmes járásért és a megmozgatott izmokért a munkahelyen vagy a szabadidőben
A Walkmaxx szabadidő cipő megkülönböztető ! jegye a gördülő, nem sík talp. Ezen járva úgy érezhetjük, mintha mezítláb homokon járnánk. Kezdetben bizonytalan lehet az egyensúly, de ezt a bizonytalanságérzetet később kifejezetten kívánni fogjuk. A gördülő talp következményeként, a Walkmaxx cipők használatával:
javulhat a testtartás
növelheti egyes izomcsoportok aktivitását: hozzájárulhat ahhoz, hogy a fokozott izommunka következtében erősödjenek a vádli, a comb és a fenék izmai
a hasi és a hátizmok is feszesebbek lehetnek,
összehúzza a combizmokat,
csökkentheti a hát alsó részén és az ízületben jelentkező feszültséget.
Így a járás szinte azonnal egészségesebb lesz, mert Walkmaxx lábbeli használatakor nem tud majd görbe testtartásban járni. A járás többé nem terheli az izületeket, mert a vastag talp felfogja az ütközéseket.
Ezt a fajta járást természetes járásnak is nevezik, mert a legterm! észetesebb érzést idézi: a mezítláb járást, mely egy! ben a legegészségesebb is.
Ha a teljes munkanapja állva telik, akkor valószínűleg Ön is ismeri a fájdalmas érzést, ami a lapos talpú cipők viselésével jár. A talp kemény, nem illeszkedik a lábfejhez, a lábak égnek munka után, és az ember háta fáj a keresztcsontjánál.
A Walkmaxx gördülő talpú tornacipő könnyűvé teszi a járását, mivel a lábbeli tökéletesen alkalmazkodik a testsúlyához és a lépéséhez, miközben a gördülő talp biztosítja az egyenes testtartást és tehermentesíti a térdeket a lökésektől. Ennek következtében javul a közérzet, különösen azok esetében, akiknek erősen szokott fájni a háta, bokája vagy lábfeje.
Hordja a Walkmaxx tornacipőt és gondoskodhat izmai feszességéről. Mihelyt felhúzza, érezni fogja, ahogy az izmai munkába lépnek. A gördülő cipőtalp elosztja a járás keltetette erőhatásokat a test összes izmára, ahogy a testsúlyt is egyenl�! � mértékben elosztva terheli a lábfejre, ízületekre és a csípőre.
Így automatikusan több kalória ég el járás közben, mivel az izmok intenzívebben dolgoznak. A Walkmaxx gördülő talpú szabadidő cipő tapasztalható további pozitív hatásai:
megmozgathatja a hátizmokat,
javíthatja a vérkeringést,
megmozgathatja a hasi izmokat,
feszessé tehetii a hát és a comb izmait,
feszessé teheti a vádlit, és
tehermentesítheti a térd és a medence ízületeit.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2015-09-03 22:09 . Walkmaxx szabadidő cipő - fehér - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése