2019. április 25., csütörtök

Havit Bluetooth fejhallgató pezsgő-ezüst színben - Jelenlegi ára: 8 490 Ft

Havit Bluetooth fejhallgató pezsgő-ezüst színben
Havit Bluetooth fejhallgató pezsgő-ezüst színben
? Vezeték nélküli élmény
? Mély, lenyűgöző hangzás
? Puha fülpárnák és ívelt fejpánt a kényelmes viselésért
Szabadság. Kényelem. A vezeték nélküli fejhallgató nyújtotta rendkívüli előnyök. A Havit azonban még jobb vezeték nélküli élményt nyújt. Mély, lenyűgöző hangzás bármilyen hangerőn, tisztábban hallható hívások, zökkenőmentes váltás két csatlakoztatott Bluetooth eszköz között, így filmnézés közben is könnyedén fogadhatod a bejövő hívásokat.
Ez a sokoldalú fejhallgató optimalizálja telefonhívásai hangminőségét is. Fejlett mikrofonrendszer, HD-hang és adaptív hangbeállítás a jól érthető hívások érdekében, szeles vagy zajos környezetben is. A továbbfejlesztett önhang lehetővé teszi, hogy a másik fél természetesebben hallja az Ön hangját, mintha nem is viselne fejhallgatót. A fejhallgatót bármilyen mobil eszközhöz csatlakozva zökkenőmentes audio- és videoszinkronizálást tesz lehetővé. Ráadásul egyszerre két eszközhöz is csatlakozhatod, amelyek között kedved szerint válthatsz. Ha egy videót nézel az iPaden, és telefonhívás érkezik a telefonodra, a fejhallgató automatikusan szünetelteti a videó lejátszását, és fogadhatod a hívást. Amikor befejezted a hívást, a fejhallgató automatikusan visszakapcsol a videóhoz, és folytatja a lejátszást.
A puha fülpárnák és az ívelt fejpánt könnyebbek és kényelmesebbek, mint más hasonló vezeték nélküli fejhallgatókon, így egész nap élvezheted a zenét a fejhallgatóval. Ha pedig végeztél a zenehallgatással, laposra összehajthatod és elteheted a dobozába.
Tulajdonságok:
- Bluetooth: V 4. 1
- Bluetooth hatótávolsága: 10m
- Töltés: micro USB
- Frekvencia tartomány: 20Hz-20kHz
- Teljesítmény: 20mW-30mW
- Bemeneti feszültség: DC 5V
- Akkumulátor: 3. 7 V, 300mAH Li-polymer
- Töltési idő: 2. 5 óra


Jelenlegi ára: 8 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése