2019. április 30., kedd

TV játék - 620 db beépített retro játékkal, 2 db joystickkal - JÓ VÁLASZTÁS KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK - BP - Jelenlegi ára: 7 700

TV játék - 620 db beépített retro játékkal, 2 db joystickkal
Éld át most a régi idők játékait!
Emlékszel, amikor gyerek korodban alig vártad, hogy vége legyen a sulinak, és leülhess játszani a tv elé?
Szívesen leülnél most is Márióval, a Robotzsaruval vagy hasonló nosztalgikus játékokkal a TV elé, hogy újra átélhesd a gyermekkorodat?
Ezzel a mini retro videójáték konzollal vígan nosztalgiázhatsz akár egyedül, akár a régi barátokkal, akár a gyerekeddel. Szórakozzatok, töltsetek el értékes perceket együtt!
Specifikáció:
TV játék - 620 db beépített retro játékkal, 2 db joystickkal, dobozában - ÚJ!
Játék konzol 620 beépített retro játékkal. ÚJ termék.
Kiváló választás azoknak akik szeretnének a Nintendo vagy egyéb régebbi TV konzolok játékaival nosztalgiázni, vagy esetleg gyermeküknek megmutatni a 80-as 90-es évek olyan TV játékait mint pl. Super Mario, Tetris stb.
A konzol belső tárhelye magában tartalmazza a játékokat nem külső kártyákról olvassa be azokat, így üzembe helyezést követően a listán szereplő játékok bármelyike azonnal elérhető.
Játékok listája:
https: //esperanzabolt. hu/shop_ordered/85701/pic/retrojatek500. pdf
A csomag tartalma?
1 db játék konzol
2 db vezetékes joystick
1 db Audio-Video kábel a TV-hez RCA csatlakozással
1 db hálózati adapter
1 db útmutató
Gyári dobozában.
Hasznos tudnivalók a konzolhoz:
A konzolhoz két kontroller tartozik, melyeknek kábele elég hosszú, hogy kényelmes távolságból élvezhesd a játékélményt. Kétjátékos módban játszhattok ketten is, de akár egyedül is élvezheted a retro élményt.
A két piros gombos erősített controllerekkel szállítjuk.
Nem lesz szükséged külön kazettákra, hogy játszani tudj vele, hiszen mind a 620 játék be van építve a konzol memóriájába, és csak ki kell választanod a listából, hogy melyikkel szeretnél játszani.
Kellemes időtöltésre számíthatsz vele egy esős napon vagy nagy sikere lehet egy retro bulin a haverokkal, de akár a családdal is leülhettek egy játékmaratonra, ha szeretnétek egy jót mulatni együtt!

Jelenlegi ára: 7 700 Ft
Az aukció vége: 2019-05-21 13:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése