2021. december 5., vasárnap

FUJI INSTAX mini 11; KÉK - ajándék, nem használt instant fényképezőgép eladó - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó ajándékba kapott, egyszer sem használt FUJI INSTAX mini 11 "polaroid" típusú, instant fényképezőgép. Kazettában kapható "filmre" fényképez, azonnal megjelenő papírképet "nyomtat" a fényképezés után (filmet nem tartalmaz az ajánlatom, nem adok hozzá).  
Új modell stílusos kialakítással, egyszerű kezelhetőséggel és prémium minőségű azonnali fotónyomtatással.  Az új mini 11 az első olyan modell, amely rendelkezik egy „ Automatikus expozíció” funkcióval, mellyel a fényképezőgép az exponáló gomb megnyomásakor automatikusan érzékeli a környezeti fény szintjét, és a körülményeknek megfelelően optimalizálja a zársebességet és a vaku teljesítményét. Segítségével a felhasználók a fő témához és a háttérhez optimalizált fényképeket készíthetnek, legyen akár egy ragyogó napsütéses nap a szabadban, sötétebb beltéri körülmények egy étteremben vagy egy rendezvényen, kiváló minőségű azonnali fényképet készíthetnek.
Minden eddiginél könnyebbé teszi az instax fényképek készítését a szelfi mód, amely ideális szelfikhez és közeli képekhez. A szelfi mód úgy aktiválható, hogy a fényképezőgép bekapcsolása után egyszerűen kihúzza az objektív elülső szélét.
A fényképezőgép exponáló gombjához két cserélhető kiegészítő tartozik, hogy a gomb megjelenését a felhasználói igény szerint megváltoztathassák.  
2 gyári AA elem tartozék, csomagolva adom hozzá.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 06:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése