2021. december 8., szerda

Wesail Covid-19 Antitest Szint Mérő Gyorsteszt 1db - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Márka:
Wesail
Szállítási idő:
1-3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
1 munkanap
Wsfind Kategória:
5490
A COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorsteszt nem csak azt képes kimutatni, hogy a vakcina felvétele után jelen vannak-e szervezetében a vírus legyőzését szolgáló antitestek, hanem azt is, hogy milyen mértékben. Így könnyen letesztelhető, hogy az akár hónapokkal korábban megkapott oltás, kellő védelmet nyújt-e még az Ön számára. Az antitestek hivatottak ugyanis a vírussal való találkozáskor megakadályozni annak átterjedését a sejtekbe.
Hogyan működik a COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorsteszt?
A teszt az ujjbegyből vett vérmintával végezhető el. A csomagban található tesztkazetta vizsgálónyílásába egy cseppnyi vérminta elhelyezése szükséges, amelyet két csepp reagenssel kell felhígítani, mely reagens szintén megtalálható a csomagban. 15 perc elteltével megjelenik az eredmény a tesztkazettán.
A C sávban megjelenő csík, a kontroll csík. A T sávban megjelenő csík pedig a teszt csík, mely csík színének árnyalata mutatja, hogy az Ön szervezetében mekkora mennyiségben vannak jelen antitestek. Ennek beazonosításában a dobozban található színskála segít Önnek.
Fontos, hogy a csomagban található magyar nyelvű használati utasításban leírt lépéseket pontosan kövesse a teszt elvégzése során.
Teszt eredmény szintek a színskála alapján
B (csak a kontroll csík jelent meg): nem mutatható ki semlegesítő antitest a szervezetben
C7 ? C9: alig kimutatható a semlegesítő antitest mennyisége a szervezetben
C5 ? C6: nagyon kevés a semlegesítő antitest mennyisége a szervezetben
C3 ? C4: megfelelő mennyiségű a semlegesítő antitest a szervezetben
C1 ? C2: magas mennyiségű a semlegesítő antitest a szervezetben
Abban az esetben, ha se a kontroll, se a teszt csík nem jelenik meg, vagy csak a teszt csík jelenik meg (hiszen a kontroll csíknak minden esetbe meg kell jelennie), a teszt eredménytelen. Ez vagy azért lehet, mert a vizsgálati eljárás lépéseit nem követték megfelelően a teszt elvégzése során, vagy maga a kazetta sérült meg. Ilyen esetben célszerű a tesztet megismételni.
Mikor végezzem el a tesztet, hogy a legrelevánsabb eredményt kapjam?
Ha Ön megkapta a koronavírus elleni védőoltást, akkor 7-14 nap szükséges ahhoz, hogy szervezete elkezdje termelni a vírus ellen védelmet biztosító antitesteket. A fertőzésen átesett személyeknél ez még ennél is több időt vehet igénybe. Ezért fontos, hogy a COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorstesztet ne túl korán alkalmazzák, hiszen amíg nem termel a szervezet elegendő antitestet, addig értelemszerűen a teszt sem fogja azt tudni kimutatni.
FIGYELMEZTETÉS!
A 45/2014. (II. 26. ) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.
29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.
Keresés: koronavírus, neutralizáló gyorsteszt

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-09 09:17 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése